free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καταιγιστικός… Χολαργός, ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Με ένα εκπληκτικό δεύτερο μέρος ο Χολαργός επικράτησε με 3-0 των Πετραλώνων , στο ντέρμπι της αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. 

Το πρώτο μέρος άνηκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο 13′ ο Κουντού σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Κατσιούλης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, σούταρε με δύναμη όμως ο Σκαλαίος απέκρουσε εντυπωσιακά με τον επερχόμενο Κουντού να σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει και δεν κατέληξε σε γκολ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπερτσιάς εκτέλεσε φάουλ και ο Σκαλαίος έδιωξε με το ανάποδο χέρι εντυπωσιακά σε κόρνερ. Εκπληκτικός ο νεαρός κίπερ και στις δύο περιπτώσεις. Στο 32′ η μοναδική καλή φάση των γηπεδούχων με τον Κοντογιάννη να βρίσκει χώρο να σουτάρει όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 38′ ο Γεωργόπουλος ύστερα από σέντρα του Λημνιού βρέθηκε ανενόχλητος ωστόσο η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το παιχνίδι άλλαξε ολοκληρωτικά υπέρ των γηπεδούχων. Στο 47′ ο Χρόνης ύστερα από γέμισμα στην περιοχή έστειλε άθελά του με κεφαλιά την μπάλα, στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 50′ ο Χολαργός διπλασίασε με τον Παναγιώτη Καζάκο τα τέρματα του, με ωραίο γυριστό από το ύψος της μικρής περιοχής, σοκάροντας εκ’νέου τα Πετράλωνα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 71′ με τον εξαιρετικό Τρυφιάτη να κάνει εκπληκτική κούρσα από τα αριστερά να πασάρει στον Καζάκο, ο οποίος σούταρε, ο Δωριάδης απέκρουσε και ο απερχόμενος Ζώης σε κενή εστία έγραψε το τελικό 3-0.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι παρά μόνο συνεχίστηκε το πολύ δυνατό παιχνίδι και απλό τις δύο ομάδες, με τις εντάσεις να μην λείπουν από την αναμέτρηση ωστόσο πάντα σε αθλητικά πλαίσια.

Χολαργός : Σκαλαίος, Γερώνυμος, Κοντογιάννης, Μιχελής, Νταίφώτης, Τσουτσουδάκης, Καζάκος Α. (88′ Καλαντζής) , Σάλος, Π. Καζάκος Π.(91′ Κρινής , Τρυφιάτης, Ζώης, Κατσιούλης (82′ Νικολαίδης )

Πετράλωνα : Δωριάδης, Καφεντζής (52′ Ντέντια), Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Χρόνης, Κουντού, Μπερτσιάς, Καριατλής, Λημνιός (52′ Σαλαπάτας , Μινάι (63′ Καρούμπαλης), Κατσιούλης (79′ Θεοδωρόπουλος)

Related posts

Μαντζούνης: «Χρειαζόμαστε δύο βαθμούς για την παραμονή»

Κουνάδης: “Εμείς θα είμαστε Πρωταθλητές”

Abola Newsroom

Ανώτερη η Διάνα κέρδισε δίκαια τα Σούρμενα

abola10