free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με αποθέωση του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου ο Άγιαξ Ταύρου 2-0 εκτός τον Κεραμεικό: Παρουσίες, παραλειπόμενα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ταυτισμένος απόλυτα με την αποθέωση του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου και πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια, ο Άγιαξ Ταύρου του Σήφη Βενάκη νίκησε με σκορ 2-0 εκτός έδρας τον Κεραμεικό και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την άνοδο.

Οι νικητές εκτός από τα γκολ είχαν και δύο δοκάρια και πολλές ακόμα φάσεις. 

Στο 30′ ο Γεωργίου από λάθος της άμυνας βρέθηκε μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ Καραϊσκό και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 56′ ο Ερμάλ με φοβερό θεαματικό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 11′ σε τρομερό σε δύναμη σουτ του Στάμου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κεραμεικού και απομακρύνθηκε. Στο 38′ σε παρόμοια σχεδόν φάση-σε φάουλ που εκτέλεσε ο Στάμος η μπάλα χτύπησε με δυνατό κρότο στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο 12′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Γεωργίου, ενώ στο 19′ έπιασε σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Δύο εκκληκτικές αποκρούσεις πραγματοποίησε ο νεαρός γκολκίπερ του Κεραμεικού δείχοντας ότι το μέλλον του αξίζει. Την πρώτη φορά στο 23′ σε δύσκολο σουτ του Κούρτι ο Καραϊσκός με εκτίναξη πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή ενώ στο 82′ απογειώθηκε και απέκρουσε την μπάλα σε εκπληκτικό σουτ του Ερμάλ. Σωτήεια απόκρουση πραγματοποίησε και ο γκολκίπερ του Άγιαξ Ταύρου Κόρδας σε τετ α τετ σουτ του Τάφα.

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Β. Στάμος, άριστοι οι βοηθοί του Μ. Στάμος, Κοκαρίδας και άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Β. Γιαννόπουλος ενώ το ματς από την ΕΠΣΑ παρακολούθησε και ο Βασίλης Λαδάς.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Νίκος Τσαπρούνης):Καραϊσκος, Γιάνκολο, Γιογκέτσι, Μαρ. Κάτρης, Μακρυπούλιας, Αρχοντίδης(67′ Τσούλος), Τζέτζιας(77′ λ.τ Ντέκα), Ζαφειράκος, Ευσταθιάδης(33′ Τάφα), Πετούα, Στ. Κάτρης(87′ Μπελεσιώτης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σήφης Βενάκης): Κόρδας, Σιώζος(68′ Καντέλι), Μπούρσαλης(46′ Ανδρέου), Χριστόπουλος, Μπάλας, Γεωργίου, Ερμάλ, Σερδενές, Μούτσας, Στάμος(79′ Κτενάς), Κούρτι(79′ Παναγάκος).

Από τον Κεραμεικό διακρίθηκαν οι Γιάνκολο, Καραϊσκος, Μακρυπούλιας, Ζαφειράκος και από τον Άγιαξ Ταύρου οι Στάμος που ήταν κορυφαίος του γηπέδου, Ερμάλ, Σερδενές, Μπάλας, Γεωργίου, Μούτσας, Χριστόπουλος χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος παίκτης που να υστέρησε.

Το ματς παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος όπως και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Παυλόπουλος από την διοίκηση του Κεραμεικού οι Κώστας Μακρυπούλιας, Αλέξης Μανώλαρος, Πάνος Κάτρης, οι δύο πρώην τεχνικοί της ομάδας Μανώλης Θεμέλης και Δημήτρης Λυριτζής όπως και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ρουφ Βαγγέλης Κατσούρης.

Με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο αγωνίστηκε και αυτή τη φορά ο αρχηγός του Κεραμεικού Άκης Μακρυπούλιας.

Ο Σερδενές πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Άγιαξ Ταύρου από τον Στάμο όταν ο δεύτερος έγινε αλλαγή προς το τέλος του αγώνα μέσα σε αποθέωση.

 

Στην κεντρική ΦΩΤΟ οι παίκτες του Άγιαξ Ταύρου πανηγυρίζουν μετά το τέλος του αγώνα ενώ το ίδιο ικανοποιημένος δείχνει στην εξέδρα ο διοικητικός ηγέτης του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος.

Στις κάτω ΦΩΤΟ οι δύο ομάδες τη στιγμή που παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια οι διαιτητές του αγώνα ο Β. Στάμος στο κέντρο, αριστερά ο Μ. Στάμος και δεξιά ο Κοκαρίδας μαζί με τους δύο αρχηγούς των ομάδων Μακρυπούλιας αριστερά για τον Κεραμεικό και Στάμος δεξιά.

 

 

 

 

Related posts

Σκόρπισε στεναχώρια στο Καματερό η ήττα από το Κολωνό με 3-2: Οι ηττημένοι ωστόσο παραμένουν στο κόλπο της ανόδου

Abola Team 3

Συνεχίζονται οι επαφές στην Ένωση Καισαριανής

Ρένος Γιαμπουράς

Ο προπονητής της Τερψιθέας Θανάσης Σταματόπουλος V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου