free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με Μήτκα και πάθος ο Διαγόρας Ρόδου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Διαγόρα για το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την πρωτοπόρο Προοδευτική για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Το πρόγραμμα διεξήχθη νωρίς το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με τον Νίκο Παντέλη έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο «γηραιός» παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει για καλά μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου και της ανόδου.

Ο Νίκος Παντέλης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του, μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση, όπως και πάθος για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι εκτός από τα γνωστά προβλήματα με τους Αντώνη Γιόνδη και Σπύρο Λάμπρου, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου μετεγγραφικού αποκτήματος Σταύρου Μήτκα του οποίου εκδόθηκε το δελτίο.

Να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία του «γηραιού» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα στις 18:50 αεροπορικώς.

Ενημέρωση από την «Θύρα 6»

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τον τρόπο που θα μεταβούν οι φίλοι του Διαγόρα στο γήπεδο Κορυδαλλού, εξέδωσε η «Θύρα 6».

Αναλυτικά:

«Ο σύνδεσμος ΄΄Θύρα 6΄΄ ανακοινώνει:

Για όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στην Αθήνα για τον αγώνα με την Προοδευτική ότι ο τόπος συνάντησής μας θα είναι μπροστά από τον φούρνο του Βενέτη, δίπλα στο ξενοδοχείο Claridge στις 12:30, για να μεταβούμε όλοι μαζί στο γήπεδο μετά από συνεννόηση με τους φίλους της Προοδευτικής».

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Επιστροφή Κώστα Κωνσταντινίδη στον ΠΑΟ Βάρδας

Abola Team 2

Ο Εθνικός για την διάθεση των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Πειραιά

Abola Team 3

Προς Αστέρα Αμαλιάδας ο Κέρι!

Abola Team 2