free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μοιρασιά στην Πεύκη: Το συγκρότημα του Λευτέρη Βελέντζα πραγματικό παλικάρι αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη Πετρούπολης

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν Πεύκη και Άρης Πετρούπολης με σκορ 1-1. Στο δεύτερο μέρος και τα δύο γκολ. 

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και είχαν δοκάρι, μόλις στο 4′ από φάουλ του Ηλιάδη. Στο 5′ ή σειρά της Πεύκης να απειλήσει με τον Χρήστου να σουτάρει και τον Χαφάι να μπλοκάρει. Δύο λεπτά αργότερα τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Κατσή να σουτάρει τον Μπίσφα να αποκρούει δύσκολα και στην συνέχεια τον Σιδέρη να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Στην συνέχεια δεν υπήρξαν σπουδαίες φάσεις με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αναστασίου να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και τους φιλοξενούμενους σε ολιγωρία και με σουτ να ανοίγει το σκορ. Ο Άρης προσπαθησε να ξεπεράσει το σοκ και στο 68′ απείλησε με τον Μακρίδη, ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση όμως το σουτ του ήταν αδύναμο με τον Μπίσφα να μπλοκάρει. Η ισοφάριση ήρθε στο 78′ όταν ο Μακρίδης εκτέλεσε φάουλ, υπήρξε μπέρδεμα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Σιδλερη ο οποίος από κοντά ισοφάρισε για το τελικό 1-1. Ο Ανδρέου της Πεύκης από τους κορυφαίους παίκτες του αγώνα.

Πεύκη: Μπίσφας, Αγγελόπουλος, Μότσιος (56′ Κουτούσης), Ανδρέου, Λούμης, Πέτσης, Αναστασίου (74′ Τσεπελέ), Κοντογιαννόπουλος (90′ Μακρυνικόλας), Χρήστου, Ρώσση, Πετράκης (85′ Χαφέρι)

Άρης Πετρούπολης : Χαφάι, Λάλα, Παναγιωτίδης (46′ Λίτσης), Βασιλάκος, Παπαναγιώτου, Ζήκος (64′ Βλάχος), Σιδέρης (83′ Παούρης), Μακρίδης (46′ Θανόπουλος), Ηλιάδης, Τσάτσα, Καταής. 

 

Related posts

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Η αποκλειστική δήλωση του Γιάννη Μητρούση

abola10

Τέλος ο Ρίζος από τον Άγιαξ Ταύρου!

Abola Team

Λεβέντης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Kώστας Παλαιολόγος