free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ποσειδώνας Γλυφάδας-Αστέρας Ζωγράφου 1-2: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Ένα ολόκληρο ημίχρονο- το πρώτο “πέταξε” ο νεανικός Ποσειδώνας Γλυφάδας, στο ματς με τον Αστέρα Ζωγράφου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Πέτρου Φυλακούρη μπήκε πιο δυνατά και έδειξε διαφορετικό πρόσωπο ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2.

Στο 25′ και στο 28′ ο Κυριαζής έκανε το 0-2 για τον Αστέρα Ζωγράφου. Στο 56′ ο Μαυρίδης με πέναλτι μείωσε σε 1-2 για τον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Δοκάρι είχαν για τον Αστέρα Ζωγφάφου, στο 9′ ο Κυριαζής, στο 23′ ο Ρέτσκα και στο 40′ σε σουτ του Ηλιόπουλου η μπάλα έγλειψε το κάθετο δοκάρι. Για τον Ποσειδώνα Γλυφάδα ο νεαρός γκολκίπερ Βασίλης Ψωμάρας έκανε και πολύ καλή δουλειά ενώ στο 15′ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Ρετσκα. Στο 23′ σε σουτ του Σκέμπι του Ποσειδώνα που είχε ευκαιρίες απο την μικρή περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ ενώ πολύ καλό σουτ του ίδιου παίκτη στο 38′ απέκρουσε ο γκολκίπερ Λέκκας. Στο 38′ νέα εντυπωσιακή και σωτήρια απόκρουση του γκολκίπερ Ψωμάρα σε τετ α τετ σουτ του Ηλιόπουλου. Στο 90′ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο παίκτης του Ποσειδώνα Κυριαζής.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Μουρουνάκης, Κούλης, Μαρουλης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης): Ψωμάρας, Γαλανόπουλος, Καλαντζής(74′ Παπαδόπουλος), Μπρούμας(33′ Κουνάδης), Αποστολόπουλος, Σκέμπι, Σουλιμιώτης, Μαυρίδης, Ξενιτόπουλος(46′ Πολίτης), Σπυρόπουλος(67′ Μυριανθόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Πέτρος Σομπότοβιτς): Λέκκας, Σακκάς, Καραμάνος(79′ Ανδριόπουλος), Κούτρας, Εξηντάρης, Καρυστινός, Μπραχίμη, Ηλιόπουλος(90′ Θεοδώρου), Κυριαζής(79′ Μπόμπο), Γαλανός(67’Παπαδημητρίου).

 

Related posts

Με ολική ανατροπή στο σκορ ο Απόλλων Χαλανδρίου 2-1 εκτός τη νεανική Χρυσούπολη: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Abola Team 3

Την Τρίτη του Πάσχα 10/4 στις προπονήσεις οι παίκτες του Αγ. Δημητρίου

Abola Team 3

Με Κουφή στην γραμμή κρούσης τα Βριλήσσια!

Kώστας Παλαιολόγος