free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το 9 στα 9 έκανε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, 4-0 την Πυροσβεστική

Όλα τα καλά τα άφησε για το δεύτερο ημίχρονο η δημοφιλής ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), στο ματς με την Πυροσβετική που έγινε στο γήπεδο της Καλλιθέας, το πρωί του Σαββάτου (20/1).

Το συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου πετυχαίοντας τέσσερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο κατάφερε να επικρατήσει φυσικά με 4-0 και να κάνει το 9 στα 9, διατηρ]ωντας δηλαδή το απόλυτο των επιτυχιών.

Στο 58′ ο Καραβασιλειάδης μετά από ωραίο συνδυασμό με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κεραυνοβόλησε τον γκολκίπερ Βλάχο κάνοντας το 1-0. Στο 67′ ο Αγγελίδης ήταν αυτός ο οποίος μετά από νέα συνδυασμό και κάθετη μπαλιά ντρίμπλαρε ακόμα και τον αντίπαλο γκολκίπερ και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Στο 77′ μετά από κόρνερ του Μυκωνιάτη που όσο αγωνίστηκε αποδείχθηκε πολύτιμος παίκτης ο Κουκόπουλος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 83′ ο Χρυσοβέργης με φοβερό σουτ στην κίνηση σε ένα ιδιαίτερα θεαματικό γκολ έγραψε το τελικό 4-0.

Οι νικητές είχαν κάθετο δοκάρι στο 4′ σε κοντινό σουτ του Αγγελίδη.

Αριστο το διαιτητικό τρίο Δημητρακόπουλος, Χαλιάσος, Νιδριώτης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΥΕΘΑ) (Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Βάγιας, Γιαννακάκης, Καστανιώτης, Αγγελίδης, Παρούσης, Μουζής, Καραβασιλειάδης, Σακκάς, Κουκόπουλος, Χαρακάκος ενώ έπαιξαν επίσης οι Σαχινίδης, Μυκωνιάτης, Αμανατίδης, Χρυσοβέργης, Ζαμπάρας, Κομπορόζος, Βάρσος.

ΑΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Αχιλλέας Παπαχρήστος): Βλάχος, Δαμιανίδης, Μανώλογλου, Καραμάνος, Λουκιπούδης, Κασιόλας, Φραγκογιάννηςμ Φραγκούλης, Κανέλλος, Ζέρβας ενώ έπαιξαν επίσης οι Κιέζος, Τέγας, Γκαβέλας, Καρβούνης.

Στο τέλος του αγώνα ο εκ των σκόρερ του ΥΕΘΑ Δώρος Αγγελίδης τόνισε ότι η ομάδα του κοιτάζει ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι.

Related posts

Στον Παναθηναϊκό ο Μακέντα

Abola Team 2

Ο Πέτρος Μάνταλος στην 1η Γυμνασίου Κομοτηνής-ΦΩΤΟ Ντοκουμέντο

Abola Team 3

Δευτέρα 30/11: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας