free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΠΣΑΝΑ

Επιβλητικοί οι Νικητές Ανθούσας 5-0 εκτός έδρας τον ΑΟ Ραμνούς

Επιβλητικοί οι ΝΙΚΗΤΕΣ, 0-5 στο ντέρμπι με τον ΑΟ Ραμνούς

Στηη ανάρτησή τους για τη μεγάλη αυτή νίκη οι Νικητές αναφέρουν:

Συνέχεια καλών εμφανίσεων και σημαντική νίκη – 7η στη σειρά – για την ομάδα των Νικητών Ανθούσας, αφού επικράτησε στο Γραμματικό του ΑΟ Ραμνούς με το εντυπωσιακό 0-5.

Ήταν ένα αγώνας στον οποίο τα παιδιά του Ηλία Τριανταφύλλου έπιασαν κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση και επιβλήθηκαν με απόλυτο τρόπο των αντιπάλων τους σε έναν αγώνα που πριν ξεκινήσει ήταν ντέρμπι. Η ομάδα των Νικητών Ανθούσας μπήκε δυναμικά και στο 7’ είχε μοναδική ευκαιρία με τον Κυρλάκη, όταν εξ επαφής απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 21’ ο Λεμονής είχε από κοντά άστοχη κεφαλιά. Δεν συνέβη όμως το ίδιο στο 37’ όταν ύστερα από θαυμάσια σέντρα του Καρναβιά, ο επιθετικός της ομάδας μας, από κοντά έκανε το 0-1 . Στην επανάληψη οι Νικητές ήταν καταιγιστικοί αφού σκόραραν άλλες 4 φορές ενώ είχαν και σημαντικές ευκαιρίες. Το 0-2 έγινε στο 51’ με σούτ του Παντελή Παναγόπουλου μετά από εντυπωσιακό συνδυασμό. Στο 60΄ο Κυρλάκης με τακουνάκι μετά από κόρνερ έκανε το 0-3. Λίγο αργότερα στο 71΄η πίεση της ομάδας μας ανάγκασε τους αντιπάλους σε αυτογκόλ , ενώ στο 80΄ο Σωτηρόπουλος με σουτ έκανε το 0-5 και έκλεισε το σκορ .

Με την νίκη η ομάδα μας διατηρήθηκε στο κορυφή και ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα ,που είναι με τον Διόνυσο, εντός έδρας.

Ευχαριστούμε τους παράγοντες της ομάδας του Γραμματικού για την φιλοξενία .

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το αυριανό (7/11) μενού στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Μεγάλη προσπάθεια στον Αμφιάραο, με τον Ράπτη στο τιμόνι!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑNA: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 28-29/1

Abola Newsroom