free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Και πάλι στην κορυφή η Αγ. Παρασκευή με το 2-1 επί της Δόξας Βύρωνος

Αθόρυβα αλλά μεθοδικά η Αγ. Παρασκευή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έπιασε και πάλι κορυφή μετά το 2-1 επί της Δόξας Βύρωνος.

 

 
   

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ.Αθηνών,βρίσκεται μετά την εντός έδρας νίκη της η Σάντα που επικράτησε της Δόξας Βύρωνα με 2-1.

Έτσι μετά απο 17 αγωνιστικές η Σάντα βρίσκεται στην πρώτη θέση ισοβαθμώντας με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων έχοντας 36 βαθμούς.

 

Στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο το συγκρότημα του Δημ.Κωνσταντόπουλου έδειξε να υπερέχει έχοντας πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με μεγαλύτερη αυτή του Βέλεντζα μόλις στο 2′ η οποία όμως σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ”υπόθεση αρχηγών” με τον Α.Μπαλατσούρα να ανοίγει το σκορ στο 49′ μετά απο μια φάση διαρκείας για να έρθει στο 66′ ο Γ.Τζίτζης,ο οποίος επέστρεψε απο τραυματισμό,και να κάνει με ωραίο σουτ το 2-0 μετά απο σέντρα του Μαυρομματάκη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βουρλούμης. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπέκος της Αγ. Παρασκευής.

 

Επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Θριαμβου Αθηνών.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τικταπανίδης, Μπέκος, Χατζίου, Δρόσης, Βελέντζας, Παπαευθυμίου (80′ Ντιντίφας), Λαζόπουλος (68′ Ρηγόπουλος), Μαυροματάκης, Κοβάνης, Τσομπανάκος (65′ Σκούρας), Μπαλατσούρας (57′ Τζίτζης).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Γκιμούσης, Χατζηπέτρος (53′ Δόσης), Τασιούλης (61′ Αγγελακόπουλος), Φινέτης, Βουρλούμης, Πιτσινός (68′ Ρεγκινίδης), Καμαρινόπουλος, Μουσάι Μπόρις, Μιχαήλ, Κοτόφ (46′ Λούρμπας).

 

Related posts

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα ο Χολαργός (3-1)

Abola Team

Καζαντζής:”Να τελειώσει το πρωτάθλημα, αν συμφωνούν οι ειδικοί στα θέματα υγείας”

abola10

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 7-12-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς