free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μακριά από τον καλό εαυτό, το Καματερό ηττήθηκε με 1-0 από τον Ιάσονα

Την ήττα με 1-0 ύστερα από έντεκα αγωνιστικές γνώρισε η ομάδα του Καματερού στο γειτονικό ντέρμπι με τον Ιάσονα κατρακυλώντας στην 6η θέση με 27 βαθμούς αφού ο Ιάσονας με αυτήν την νίκη σκαρφάλωσε στην 5η με τους ίδιους βαθμούς ενώ Αλσούπολη και Αίμος πέρασαν στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα μετά τις νίκες που πέτυχαν.

Η ήττα αυτή “πόνεσε” και την ψυχολογία των παικτών αλλά και τον πολυπληθή κόσμο του ΠΑΟ Καματερού που ακολούθησε στον Ιλιον με στόχο την συνέχιση της καλής πορείας που όμως δεν ευοδώθηκε .

 

Ήταν ένα ντέρμπι που το παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι και που κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς φάσεις αρκετές δεν έγιναν μπροστά στα καρέ και των δυο ομάδων.

 

Οι γηπεδούχοι επωφελήθηκαν στο 7΄ μια ολιγωρία της άμυνας του Καματερού και με σουτ του Αγγελόπουλου άνοιξαν το σκορ. Στο 11΄ είχαν επίσης μια καλή στιγμή με διαγώνιο σουτ του Μαγριπλή που απέκρουσε όμορφα στην γωνία του ο Κυρίου. Άλλη σημαντική στιγμή δεν είχε να επιδείξει η εικόνα του α΄ ημιχρόνου.

 

Το ματς κύλισε στο ίδιο επίπεδο στην επανάληψη με τους παίκτες του Νίκου Κουνάδη να έχουν μια μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και τον Ιάσονα να κρατάει θέσεις και να αποκρούει με ευκολία τις λιγοστές επιθέσεις της ομάδας.

 

Στο 56΄ ο Πετανάι επιχείρησε σουτ που αποκρούστηκε από τον Ανδρεουσόπουλο. Οι γηπεδούχοι στο 60΄ είχαν δοκάρι σε απευθείας χτύπημα κόρνερ του Καράμπελα. Ενώ την καλύτερη φάση για γκολ κατέγραψε ο Χαιρετάκης στο 63΄ αλλά το σουτ του αποκρούστηκε και πάλι από τον τερματοφύλακα του Ιάσονα.

 

ΙΑΣΟΝΑΣ: Ανδρεουσόπουλος, Φλέζος, Καράμπελας, Δουγιέκος, Λάχας, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος, Gjini (71΄ Πυλαρινός), Δουληγέρης (75΄ Χαλιάσος), Κωνσταντόπουλος, Μαγριπλής

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Μπίμπιζας, Κανακάρης (62΄ Σαχσανίδης), Παππάς, Λουβερδής, Παναγιωτόπουλος (91΄ Ανδριτσόπουλος), Πετανάι (71΄ Τσιργιώτης), Χαιρετάκης, Μήτσος (52΄ Σωτηρόπουλος)

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (11/2)

Abola Team

Ευχές από τον Ηρακλή Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 29/1

Abola Newsroom