free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Αγ. Δημήτριος που απέκτησε τον φορ Νικολάου 2-1 τον Κεραυνό Γλυφάδας-Παρέα με τον Τότη Φυλακούρη παρακολούθησε το ματς ο Μανώλης Τζινευράκης

Την πρωτη νικη  με 2_1 υπο τις οδηγιες του θοδωρη Κουτσουδακη πετυχε η Μπαρτσα επι του Κεραυνου Γλυφαδας.

Η νίκη για τον Αγ. Δημήτριο ήριε με γκολ των Χαλιβελακη στο 3′ απο πασα του Συκαρα γ. Και εξαιρετικο τελειωμα και το δευτερο απο ασιστ του χαλιβελακη και γυριστο τελειωμα του Ζαμπαρα στο 27′.

Περιχαρης ο προεδρος της Μπαρτσας Μανωλης Τζινευρακης για την ανοδικη πορεια της ομαδας μετα την νικη επι του  Κεραυνου Γλυφαδας με 2-1 κοντα του ο Τοτης Φυλακουρης με τον φιλαθλο Λαμπρο.

Στο μεταξύ την μεταγραφική του εξόρμηση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει ακάθεκτος ο ΄Αγιος Δημήτριος!

Οι ιθύνοντες της «ΜΠΑΡΤΣΑ» μετά από συντονισμένες ενέργειες, προχώρησαν σε μία ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη, η οποία ενδέχεται να ισχυροποιήσει τα μέγιστα το ρόστερ της ομάδας και να την βοηθήσει καταλυτικά στην προσπάθεια, που καταβάλει στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 Για τον Ν. Νικολάου ο λόγος!

 Ο 29χρονος Φορ Νίκος Νικολάου έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Αγ.Δημητρίου και πλέον θα αποτελέσει μία ακόμη πολύ χρήσιμη μονάδα στο «οπλοστάσιο» του νέου του προπονητή  κ.Κουτσουδάκη .

 Το νέο απόκτημα της <Μπαρτσα> έχει να επιδείξει πολλές παραστάσεις στην καριέρα του, στην Α’ Κατηγορία με τους Τράχωνες, με τη φανέλα της οποίας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, ενώ επίσης, έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία στο παρελθόν ,.έπαιξε Κάστρο βοιωτίας Λεβαδειακό, θήβα Πλατανιας Φωκικό Επισκοπή Δάφνη Ερυθρών, Χαραυγιακό ,Τράχωνες.

Στην ΦΩΤΟ το νέο απόκτημα ο Νικολάου με τον Μανώλη Τζινευράκη.

 

Related posts

Ο Κατσαρός στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Αγ. Δημήτριος του Αντώνη Καρπούζα 2-0 τον Παράδεισο

Abola Team 3

Αφεντικό ο Κολωνός (2-0)

Abola Team