free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Πικρία για την ισοφάριση»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του στάθηκε αρκετά ανταγωνιστική απέναντι σοτν Ήγφαιστο Περιστερ;iου επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

 

Την ανοδική πορεία που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας πιστοποίησε ο μικρασιατικός με την πολύ καλή εμφάνιση και την ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε στην δυνατή έδρα του εκ των πρωτοπόρων Ηφαίστου Περιστερίου.

 Η ομάδα της Καισαριανής δείχνοντας πολύ ικανοποιητικά δείγματα γραφής απέδειξε ότι μπορεί να φανεί αρκετά ανταγωνιστική στην συνέχεια και να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις το εισιτήριο της παραμονής.

 

Ενδειτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Σταμπουλίδη:

 

«Σε γενικές γραμμές λειτουργήσαμε πολύ καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι απόλυτα κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Διάστημα στο οποίο ελέγξαμε πλήρως τον ρυθμό, προηγηθήκαμε στο σκορ και βάλαμε τους δικούς μας κανόνες στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε  η δύναμη, υπήρξαν νε΄λυρα και μπήκαμε στον ρυθμό του αντιπάλου. Μας μένει μια πικρία για το γκολ της ισοφάρισης που δεχθήκαμε στο τελευταίιο δεκάλεπτο. Γενικά πάντως σαν αποτέλεσμα είναι πολύ θετικό, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που διαθέτει πολύ δυνατή έδρα. Μετά τις προσθήκες που κάνουμε φαινόμαστε πολύ πιο δυνατοί κι ανταγωνιστικοί και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τα παιχνίδια, Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά»

 

 

 

Related posts

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Ελεύθερος ο Θοδωρής Σπυρόπουλος από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Kώστας Παλαιολόγος

Γ. Λαγκαδινός & Κ. Λάμπρου στην τεχνική ηγεσία του Ρουφ αντί του Δ. Παπασπύρου

Abola Team 3