free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο 0-0 έμεινε η Προοδευτική με τον Διαγόρα Ρόδου

Στο 0-0 έμεινε η Προοδευτική με τον Διαγόρα Ρόδου στο ένα από τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ένα αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη του Εθνικού επί του Ιωνικού την έριξε από την κορυφή.

Έντονα παράπονα για γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 91′ οι γηπεδούχοι.

 

Το πρώτο μέρος είχε χαμηλό ρυθμό, με την Προοδευτική να έχει τον έλεγχο και τις καλύτερες στιγμές. Αρχικά στο 6′, η κεφαλιά του Μπέλερι έφυγε άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 12′ με ένα σουτ του Σουάνη να μην δυσκολεύει τον Μπαντίκο. Στο 30′, ο Μπέλερι έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για την «Προο», όταν με σουτ μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

 

 Στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν καλύτερος, με την Προοδευτική ακόμα πιο μπροστά να πιέζει και να ψάχνει το γκολ της νίκης. Ωστόσο, οι φάσεις έλειψαν, με τους Κορυδαλλιώτες να έχουν την κατοχή αλλά να μην χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες και ο Στεφανάκος να κρατάει σχετικά άνετα το μηδέν. Όλα αυτά μέχρι την φάση του 91ου λεπτού. Τότε, μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά πάσα, ο Παπανικόλας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με την πρώτη βοηθό όμως να δείχνει οφσάιντ.

Μια απόφαση που έφερε την… έκρηξη των ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής θεωρώντας πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ. Σε μια δύσκολη φάση και χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να δούμε την φάση από την ευθεία, φαίνεται πως ο Παπανικόλας καλύπτεται από ποδοσφαιριστή του Διαγόρα, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που είναι ακριβώς την στιγμή που η μπάλα φεύγει από το κεφάλι του ποδοσφαιριστή της «Προο».

 

Όπως και να ‘χει, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους «βυσσινί» να φωνάζουν για δεύτερο σερί παιχνίδι. Θυμίζουμε, πως την προηγούμενη αγωνιστική θεωρούν πως το παιχνίδι με τον Ιωνικό έπρεπε να είχε διακοπεί οριστικά στο 63’ και για τον λόγο αυτό έχουν καταθέσει ήδη ένσταση. Πλέον, ακολουθεί ακόμα ένα ντέρμπι που ίσως να κρίνει και πολλά, αυτό με τον Εθνικό ο οποίος από την Κυριακή είναι στο +1.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Μαρής, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Φαμπίνιο (61’ Βλάχος), Κουϊρουκίδης, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (71’ Νικολόπουλος), Ντάλλας, Δελαβέρης

 

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μήτκας, Μεντής, Προβατίδης, Πεεφ (90’ Ρούνιτς), Σουάνης, Αγγελούδης (80’ Σερτζίνιο), Βελέτης, Σκάρος, Βελλίνης (70’ Γεωργίου)

 

Πηγή: gazzetta

Related posts

Συγκεντρωμένοι για να διευρύνει το σερί η ομάδα στον Ιάλυσο-Μειωμένες οι τιμές στα εισιτήρια του αγώνα με το Κερατσίνι

Abola Team 2

ΠΑΟ Ρουφ: Διπλή ενίσχυση με τους νεαρούς Φιλιμέγκα και Σέρβε

Γιώργος Ανανίδας

Η Χαλκίδα 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 2