free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει νικηφόρα το Αιγάλεω με το 3-1 επί του ΠΟΑ!

Συνέχεια στις νίκες έδωσε το Αιγάλεω, το οποίο επιβλήθηκε με 3-1 του ΠΟΑ.

 

Το Αιγάλεω μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 10’ μετά από κλέψιμο και παράλληλη μπαλιά του Βέρμπη στον Ψυχογιό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

 

Μετά το 1-0 ο ΠΟΑ ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως δεν έγινε η φάση που ζητούσε και στο 26΄μετά από δεύτερο λάθος στην άμυνα της Κρητικής ομάδας ήρθε το 2-0 με τον Βέρμπη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε το Αιγάλεω μετά από χέρι του Ντάμπου εντός περιοχής.

 

Το 2-0 αποτέλεσε και το σκορ ημιχρόνου στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” καθώς στη συνέχεια το Αιγάλεω έδωσε χώρο στον ΠΟΑ και εκείνος δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι “άγγιξαν” το τρίτο τέρμα με τον Βέρμπη στο 51’ να μην καταφέρνει να κερδίσει με όμορφη κεφαλιά τον Παπαδάκη, που απομάκρυνε ενστικτωδώς.

Και αυτό που δεν έκανε το Αιγάλεω το έκανε ο ΠΟΑ στο 55’ με τον Τριανταφύλλου μετά από φάση διαρκείας να κερδίζει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με δυνατό σουτ και να ξαναβάζει τον ΠΟΑ στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1.

Μετά τη μείωση του σκορ είχαμε μία αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΟΑ στο 69’ και στο 77’ ήρθε δεύτερο πέναλτι για τους γηπεδούχους με τον Βέρμπη να ευστοχεί για ισάριθμη φορά και να κάνει το 3-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΟΑ πλησίασε στην μείωση εκ νέου, όμως η κεφαλιά του Τριανταφύλλου σταμάτησε πάνω στον Κατσούλη.

 

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος και το Αιγάλεω να πανηγυρίζει άλλη μία σημαντική εντός έδρας νίκη.

Συνθέσεις:

 

Αιγάλεω: Κατσούλης, Κοντιζάς, Ιωαννίδης (83′ Παπουτσής), Δάρρας, Πατσατζόγλου, Γούλας, Δουμάνης, Σκοπελίτης (89′ Ναυπλιώτης), Βέρμπης (88′ Κοκκιναράς), Σταύρου, Ψυχογιός (78′ Τουλουβασίλης)

 

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβελλάς, Φραγκιαδάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (69′ Μπέρκης), Χατζιανδρέου, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Ντάμπος

 

Πηγή: prismasport

Related posts

Ο πρόεδρος της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ”

Ρένος Γιαμπουράς

«Βόμβα» με Πίτου Γκαρσία στον Ν.Π.Σ. «Βόλος»!

Abola Team 2

Τον μεσοεπιθετικό Ντούλια απέκτησε το Κερατσίνι

Abola Team 2