free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Την καλύτερή του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανερυθραϊκός

Ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και επικράτησε με 3-0 στο πλαίσιο της17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σημειώνοντας όλα τα τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ.

 

Πλέον ο Πανερυθραϊκός με αυτή του τη νίκη ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας μάλιστα ένα αήττητο 3 αγωνιστικών, καθώς έχει να γνωρίσει την ήττα από τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Αργυρούπολη πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Οι παίκτες του Αντώνη Τσιμπάκη μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση από το πρώτο κιόλας λεπτό και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 14΄, όταν ο Πιπεράς εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων και με έξυπνο “ψαλιδάκι” νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

 

Πριν καλά- καλά προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες της Αθηναϊδας, ο …συνήθηκες ύποπτος την φετινή χρονιά, Σουμελίδης, με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 2-0 στο 17ο λεπτό βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

 

Ο Πανερυθραϊκός στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε το πόδι από το γκάζι και λίγο πριν το μισάωρο, ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Αντωνιάδης, κέρδισε πέναλντυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα και πάλι ο Σουμελίδης, γράφοντας το 3-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

 

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά, καθώς η Αθηναϊδα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν έδειξε ικανή ότι μπορεί να απειλήσει και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αγώνα.

 

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής του Πανερυθραϊκού προχώρησε σε αλλαγές για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες, αλλά παρ΄ όλα αυτά ο Πανερυθραϊκός είχε και στο δεύτερο μέρος πολλές ευκαιρίες και αν οι ποδοσφαιριστές του ήταν λίγο πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα πολύ ευρύ σκορ.

 

Το τελευταίo σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τελικά τον Πανερυθραϊκό νικητή με 3-0, τον κόσμο να χειροκροτεί απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που είδε, και τους γηπεδούχους να ετοιμάζονται πλέον για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, όταν και θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ηλιούπολη.

Related posts

Στον Α.Σ. Παπάγου ο Χάρης Γώγιος

Τάσος Ζαφειρίου

Λακωνικός ο Αλέξης Γκλεγκλές για τη νίκη του Άρη Πετρούπολης επί της Ηλιούπολης

Abola Team 3

Ανανέωσε ο Κλίμης με την ΑΕ Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος