free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το καθάρισε σ’ ένα δίλεπτο ο Ηρόδοτος, 2-0 τον Ηλυσιακό!

 

Δύο γκολ σε δύο λεπτά ήταν αρκετά για τον (πρωτοπόρο της βαθμολογίας) Ηρόδοτο για να χτίσει τις βάσεις της νίκης και να φτάσει στο εύκολο 2-0 επί του Ηλυσιακού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν μέτριο ως κακό και σε αυτό έπαιξε ρόλο ένα σημαντικός παράγοντας, ο δυνατός αέρας που δυσκόλευε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μετά το 20ο λεπτό ο Ηρόδοτος ανέβασε την απόδοσή του και έγινε πιο απειλητικός, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, με σημαντικότερη αυτή του 29ου λεπτού στο σουτ του Γιαλούση που έφυγε λίγο άουτ. Λίγο αργότερα, ο Μελισσόπουλος με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Κοντοπίδη σε τρομερή επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

 

Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 43ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Φραγκουλάκη και κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Ετόφ, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ηρόδοτο! Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ηλυσιακό, ένα λεπτό αργότερα ο Φραγκουλάκης με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους!

 

Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που χρειαζόταν να κάνει ο Ηρόδοτος ήταν να διαχειριστεί σωστά το υπέρ του αποτέλεσμα και να χτυπήσει στην καταρρακωμένη ψυχολογία του Ηλυσιακού από το διπλό σοκ. Λίγο έλειψε στο 48′ να φτάσει στο 3-0, αλλά ο (εξαιρετικός για τους φιλοξενούμενους) Κοντοπίδης με νέα σπουδαία επέμβαση στέρησε σίγουρο γκολ από τον Μελισσόπουλο.

 

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά ο Ηρόδοτος εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο. Έκανε σωστή διαχείριση και δεν απειλήθηκε από τον Ηλυσιακό, φτάνοντας στην εύκολη επικράτηση με 2-0.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κασμερίδης, Προβιδάκης (63′ Μπαλάφας), Μπάμπης, Γιαλούσης, Καντιλάκης, Αργκιλέσι, Γαρεφαλλάκης (76′ Παπαδάκης), Καρατζαόγλου (82′ Φουκαράκης), Φραγκουλάκης (90′ Παναγιωτάκης), Ετόφ, Μελισσόπουλος

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κοντοπίδης, Μέξης, Ρώπας, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Τσίτσαρης, Λαμπρόπουλος (83′ Κατσίβελας), Μάλτσης, Γκέζος (60′ Ιωάννου), Σουλελές (61′ Τριανταφύλλου)

 

Πηγή: prismasport

Related posts

Μία πολύ δυνατή μεταγραφή έκανε το Αιγάλεω καθώς έντυσε στα “κυανόλευκα” τον 29χρονο δεξιό μπακ, Άγγελο Ζουμπουλάκη.

Ρένος Γιαμπουράς

Με το ένα “πόδι”… εκτός ο Παναρκαδικός!

Abola Newsroom

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Ραφήνας

Abola Team 2