free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το Κερατσίνι 1-0 το Λουτράκι: Οι δηλώσεις του σκόρερ και του Βασ. Σπάθα-Μεγάλες νίκες για Παιδικό και Εφηβικό του Κερατσινίου

Mε γκολ του Νίκου Σιάνου στο 80ο λεπτό, το Κερατσίνι επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Λουτρακίου.

 

Μία νίκη δίκαιη για το Κερατσίνι που ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες με πιο σημαντική το χαμένο πέναλτι του Ντούλια στο 44 με τον Διασσινό  να “ψαρεύει” τον παίκτη του Κερατσινίου, σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή.

 

Οι “Ροσονέρι” ήταν πολύ καλοί, μπήκαν δυνατά και έκλεισαν στα καρέ της την ομάδα του Λουτρακίου η οποία είχε σαφέστατα αμυντικούς προσανατολισμούς.

 

O Πασαλίδης οργάνωνε άψογα, Καρέλης και Ντούλιας είχαν κέφια αλλά το γκολ δεν έμπαινε.

Μέσα σε όλα ο Μπερνιδάκης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να πάρει τη θέση του ο Σιάνος.

 

Το β’ ημίχρονο ήταν αρκετά νευρικό με πολλές μάχες και αρκετά μαρκαρίσματα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 στο 69 με δεύτερη κίτρινη του Γεωργίου.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας, πίεσαν έχασαν ευκαιρίες με Τσουβαλτσίδη και  Διάκο και στο 80 ήρθε η λύτρωση με την εξαιρετική ενέργεια του Σκεντεράι και την δυνατή κεφαλιά του Σιάνου.

Η μοναδική καλή φάση του Λουτρακίου ήρθε στο 73  με ωραία ενέργεια του Γούλα  αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Γιώρας.

 

Στο 89, ο Ντούλιας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 αλλά ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε να “τελειώσει” τη φάση σωστά.

 

Λίγο μετά, ο Γούλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας,Τσουβαλτσίδης,Σκεντεράι,Μπατής,Βαττής,Παπασπύρος,Ντούλιας(92 Μεγαλοοικονόμου,Διάκος(86 Σιγάλας),Μπερνιδάκης(46 Σιάνος) ,Πασαλίδης(84 Καστράτι),Καρέλης

 

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διασσινός,Στασινόπουλος Δ.,Γκιζαριώτης(73 Παππάς),Ντερτιλής,Τσορμπατζίδης, Πετρίδης,Γούλας,Σιώκος,Γεωργίου,Στασινόποπουλος Λ.Γωνιάδης.

Στο τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας και ο χρυσός σκόρερ της ομάδας Νίκος Σιάνος δήλωσαν:

 

Βασίλης Σπάθας:  Είναι μία  πολύ σημαντική νίκη για εμάς ,σχεδόν εξάποντη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αξίζαμε το γκολ  το οποίο πιστεύω πως ήταν θέμα χρόνου  και τελικά ήρθε στο 80.  Πήραμε τρείς βαθμούς και τίποτα άλλο. Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά για να δούμε τα αποτελέσματα στο τέλος για την επίτευξη των στόχων μας.

 

Νίκος Σιάνος:  Είμαι χαρούμενος που σκόραρα το νικητήριο γκολ, αλλά ακόμα πιο χαρούμενος που νίκησε η ομάδα. Εγώ  είμαι πάντα έτοιμος όταν με χρειαστεί  ο προπονητής μου και περίμενα την ευκαιρία μου.  Ηρθε το γκολ,πήραμε μία τεράστια νίκη και προχωράμε δυνατά. Θέλω να αφιερώσω το γκολ στην οικογένεια μου, σε όσους με πιστεύουν και σε όλη την οικογένεια του Κερατσινίου γιατί πραγματικά είμαστε μία οικογένεια..

Σπουδαίες νίκες για το  εφηβικό αλλά και για το παιδικό τμήμα της ομάδας του ΑΠΟ Κερατσίνι το Σάββατο, με το 2018 να έχει μπει εξαιρετικά

 

Αναλυτικά,το εφηβικό τμήμα ,μετά το 3-3 με την Προοδευτική στην πρεμιέρα, επικράτησε με 3-1 της Δραπετσώνας  με σκόρερς τους Μαθιόπουλο ,Μπήτρο και Μαυρίδη που έφτασε τα δύο γκολ στο Πρωτάθλημα.

 

Πλέον, η ομάδα του Κυριάκου Σιφνάκη είναι δεύτερη με 4 βαθμούς πίσω από τον Αετό Κορυδαλλού.

 

Οσον αφορά το παιδικό τμήμα επικράτησε με  1-0 του Ολυμπιακού Πειραιώς χάρις σε γκολ του Στέφανου Φεντούρη.

 

Η αποστολή αποτελείτο από τους: Παπασταμάτη,Καζαντζίδη,Κολλάρο,Καρβέλη,Παπανικήτα,Γεωργιάδη,Σιφνάκη,Καστρινέλλη, Μπουζαλάκο,Γκλεζάκο,Ζευγολατάκο,Νουνέ,Κοτσώνη,Ιωαννίδη,Μαργέτη,Βουρλιώτη,Φεντούρη,Παναγιωτάκη.

 

 

Related posts

Δύο δυνατά ο Αήττητος ενόψει των μπαράζ

Abola Team 3

Τον Φώτη Τσιλίκη απέκτησε ο Ηλυσιακός

Abola Team 3

Ο Τάκης Γιαννόπουλος Team Manager στον Εθνικό

Abola Team 3