free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ρουφ 1-0 το Παλαιό Φάληρο με υπέροχο γκολ του Παππά: Η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα μείωσε στους δύο βαθμούς την απόσταση από την κορυφή-Παρουσίες και παραλειπόμενα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ένα και καλό. Αυτό ισχύει για το Ρουφ του Γιάννη Σιλεβίστα που το υπέροχο γκολ που πέτυχε ο κορυφαίος του γηπέδου Παππάς νίκησε με 1-0 το αξιόμαχο Παλαιό Φάληρο και μείωσε στους δύο βαθμούς την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ ήρθε στο 18′. Από την σέντρα του Χατζή από δεξιά ο Παππάς που βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή με εκπληκτικό και καλοζυγισμένο δυνατό σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Παλαιό Φάληρο επιχείρησε να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 58′ ο Κωνσταντινίδης βγήκε μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ Κουνάδη αλλά στο σουτ του επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Κουνάδης που επίσης ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα. Στο 67′ σε εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ του Ντόνε των φιλοξενούμενων η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό σε νέο δύσκολο έστω και από πλάγια φάουλ του Μαρούση ο Κουνάδης απογειώθηκε και πραγματοποίησε απόκρουση για όσκαρ ενώ στην συνέχεια της φάσης η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Στο 73′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε το νέο απόκτημα του Ρουφ ο Χίος.

Αριστο το διαιτητικό τρίο Γρίμμας, Μπάγιας, Αθανασίου. Άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Ανδρέας Νταγιάκος.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης(48′ Χίος), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Μπένας, Χατζής(67′ λ.τ. Βλασταράκης), Καρυπίδης, Φωτόπουλος(68′ Καραχάλιος), Τζώρτζης(80′ Σφακιανάκης), Παππάς. 

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Γιαννακούρος, Μάλλης(81′ Λογοθέτης), Κοθράς, Κίλιας(46′ Καρδαράς), Λεκαράκος(46′ Μαρούσης), Φωτιάδης, Ταχιράι, Ζούκας(69′ Βλάμης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

Από το Ρουφ διακρίθηκαν ακόμα οι Χατζηγιαννακός, Μπέρτζος, Μπένας, Καρυπίδης, Βλασταράκης και από το Παλαιό Φάληρο οι Ντόνε, Ταχιράι, Κωνσταντινίδης, Μαρούσης, Καρδαράς.

Ελαφρύ διάστημα χωρίς περαιτέρω ανησυχίες υπέστη στο 67′ ο ποδοσφαιριστής του Ρουφ Χατζής ο οποίος και γι’ αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε. Στο μεταξύ ολοκαίνουργια δίχτυα έχουν τοποθετηθεί στις δύο εστίες στο γήπεδο του Ρουφ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κρητικός, ο γνωστός τεχνικός Μίλτος Γκόφας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λάκης Σμυρνής με τον πρόεδρο της ομάδας του Ανδρέα Γεωργόπουλο και τον παράγοντα της ίδιας ομάδας Χρήστο Καπράλο, ο βετεράνος άσος του Ρουφ Κουτσάφτης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέργιος Στεργίου, Νίκος Βισβίκης, Βαγγέλης Κατσούρης, οι γνωστοί φίλαθλοι Νίκος Χριστοφόρου και Πέτρος Σιγίζης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ρουφ και τώρα του Παναργειακού Θοδωρής Καραμπάς, οι τραυματίες παίκτες του Ρουφ Γαλάνης, Ζήσης, Λαγκαδινός και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης. 

Εντυπωσιακή εξέδρα έκαναν με πανό και με καπνογόνα οι πολλοί νεαροί οπαδοί του Ρουφ του οποίου ο κόσμος άρχισε και πάλι να συσπειρώνεται.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο μαζί με τους διαιτητές φυσικά συνοδευόμενες από παιδιά-παίκτες από τις ακαδημίες της Αούστρια.

Στις ΦΩΤΟ οι αρψηγοί των δύο ομάδων Θανάσης Τριανταφύλλου αριστερά και Κωνσταντινίδης δεξιά με το διαιτητικό τρίο ο Γρίμμας στο κέντρο, ο Μπάγιας αριστερά και ο Αθανασίου δεξιά, η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με τα παιδιά από τις ακαδημίες του Ρουφ και η εξέδρα με τους νεαρούς οπαδούς του Ρουφ.

 

 

 

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Μακρόπουλος από την Αγία Παρασκευή

Abola Team 2

Παρελθόν ο Μάριος Κουμπούλης από την Ηλιούπολη

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΛ.ΧΑΝΤΕΣ 30-10-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς