free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Άλλο επίπεδο και στην κοπή της πίτας η ΕΠΣΑΝΑ του Δημήτρη Γιαρένη-Παρόντες ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, παράγοντες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και βουλευτές

Άλλο επίπεδο πολύ καλύτερο από άλλη χρονιά απέδειξε ότι είναι η ΕΠΣΑΝΑ του Δημήτρη Γιαρένη ακόμα και στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα ΛΑΤΑΝΙΑ στην Παλλήνη.

Παρέστησαν όλα τα στελέχη φυσικά της ΕΠΣΑΝΑ ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαρένης, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος, ο Νάσος Μεντζαφός, ο Κώστας Κοντούλας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Φώντας Ρούσσης, ο γραμματέας Γιάννης Νάκας, ο Γ. Πέππας, ο Πέτρος Κόνιαρης. Σημαντική η παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, πολλών ακόμα στελεχών της ΕΠΟ όπως ο αντιπρόεδρος Βακάλης και οι Θωμαϊδης, Αλέξης Χολέβας αλλά και εκπροσώπων πολλών ΕΠΣ όπως της Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, Αχαϊας κ. Δανιήλ. Παρέστησαν ο γνωστός παράγοντας Θωμάς Μητρόπουλος, οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Θανάσης Μπούρας, Κώστας Κατσίκης, Μάκης Βορίδης, Νίκος Αντωνίου και οι υποψήφιοι βουλευτές Χαρά Ξάνθου και Γιώργος Βλάχος. Εκεί ήταν ο διοικητικός ηγέτης του Αήττητου Νίκος Κατσιγιάννης μαζί με τον Δημήτρη Μητρογιάννη, ο γνωστός παράγοντας Γιάννης Στασινόπουλος, ο πρόεδρος της Άνοιξης Τάσος Αγγέλικας μαζί με τον πρόεδρο του Παθιακάκη Γιώργο Παθιακάκη και τον Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη, ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, πολλοί σύμβουλοι από την Περιφέρεια, δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι από όλες τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, ο Νικολάου από τον Ωρωπό, εκπρόσωποι και πρόεδροι όλων των σωματείων όπως από τον Σαρωνικό Αναβύσσου, εκπρόσωποι και το προπονητικό τιμ του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, ο πρόεδρος του Αστέρα Γλυκών Νερών Γιώργος Καλογεράκος, εκπρόσωποι από την Κηφισιά όπως ο Μηλώνης και αρκετοί παράγοντες ακόμα, όπως και ο προπονητής Απόστολος Γουργιώτης. Εκεί ήταν από το Abola.gr ο Ρένος Γιαμπουράς, οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Δουκάκος και Ευτύχης Μαθιουδκης και οι φωτορεπόρτερ Θανάσης Ζαχαριάδης και Κώστας Χρόνης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και πολλά χειροκροτήματα μαζί με τον Δημήτρη Γιαρένη στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι καταβάλλονται αδιάκοπα προσπάθειες τόσο από τον ίδιο όσο και από τους συνεργάτες του ώστε το ποδόσφαιρο να βελτιώνεται συνέχεια και να περάσει σε άλλη κατεύθυνση και σε άλλο επίπεδο.

Την παράσταση επίσης έκλεψαν οι πανέμορφες παρουσίες που υποδέχθηκαν όλο τον κόσμο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/1. Ο Γραμματέας της Ένωσης Ανατολικής Αττικής Γιάννης Νάκας έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της χρονιάς που έφυγε.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν  στον διαιτητή Παντελή Σπυρόπουλο για την άνοδό του στην Super League, στον διαιτητή Μιχάλη Μάλαμα που αποχωρεί από την ενεργό δράση για το ήθος και την προσφορά του στον χώρο, στον σπουδαίο παράγοντα του Πανσταυραϊκού Γιώργο Ορφανόπουλο ο οποίος υπηρετεί το σωματείο του και την ΕΠΣΑΝΑ εδώ και 60 χρόνια, στον γιατρό Νίκο Πάλλη για την καθοριστική του συμβολή σε ένα πολύ δύσκολο περιστατικό και στον γεμάτο ήθος ποδοσφαιριστή της Μάχης Μαραθώνα Δημήτρη Μίχα.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον Αήττητο Σπάτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ο ΑΟ Άνοιξης για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, ο Γιάννης Παθιακάκης σαν δευτεραθλητής για την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, ο ΠΑΟ Καλυβίων τριταθλητής της Β’ κατηγορίας για την άνοδό του στην Α’ κατηγορία, στη Νικη Δροσιάς για το πρωτάθλημα στην Γ’ κατηγορία και την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ, στην Δόξα Αγ. Άννας σαν δευτεραθλήτρια στην Γ’ κατηγορία και για την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ και στον ΑΟ Ατλαντίς για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

 

Μήνυμα στην εκδήλωση έστειλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης. Έστειλε με αυτό τον τρόπο τον δικό του χαιρετισμό στον κόσμο της ΕΠΣΑΝΑ και σε αυτή την διοίκηση αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που κάνει στον χώρο του ποδοσφαίρου γενικότερα.

 

Βραβεύτηκαν για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ οι ποδοσφαιριστές: Πατσαχάκης Μιχαήλ, Αβαρκιώτης Γεώργιος Κρυονερίου, Κοπανάς Κώστας, Πάτσης Θεράπων, Νικόλαος Ρούσης, Τραγουλιας Ιωάννης, Γιώργος Τσιόκρης Γέρακα, Βασίλης Αρβανιτάκης, Μάριος Καλφάογλου, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μάρκος Δημήτρης, Κώστας Μαρινόπουλος, Ηλίας Νησωτάκης Τριγλίας Ραφήνας, Σπύρος Κιούρκος ΑΟ Ατλαντίς, Μάριος Τούντας Κ. Αστέρας Βάρης, Ανδρέας Καρβούνης, Γιάννης Ζαροκώστας Κόσμος Β. Προαστίων, Μενέλαος Γκόσιος Κωστέας Γείτονας, Δημητρίου Γεώργιος, Γιάννης Αρβανιτίδης Αετού Πικερμίου, Νίκος Παππάς Νικητές Ανθούσας.

Ολόκληρη την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ για την κοπή της πίτας μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA και σε άλλη στήλη μόνο πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Related posts

Το πρωί της Κυριακής 10/6 η Γ.Σ. στα Καλύβια

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Ρένος Γιαμπουράς

Με τον γκολκίπερ Σταύρο Ούσιο ενισχύθηκε ο Παλλαυρεωτικός

Abola Team 2