free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ…»

Στους τομείς που υποχρεώσαν την ομάδα του στην εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Πεύκη, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του για ευόδωση των υψηλών του στόχων, άφη εο Άρης Πετρούπολης στην έδρα της … ζημιάρας Πεύκης μένοντας στο 1-1

Αποτέλεσμα, το οποίο δεν επέτρεψε στους «βυσσινί» να απομακρυνούν ακόμη περισσότερο από τους διώκτες τους στο κυνήγι της πρώτης προνομιούχου θέσης του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Ο τεχνικός ηγέτης Αλέξης Γκλεγκλές υπήρξε απόλυτα κατηγπορηματικόςς τις τοποθετήσεις του:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του αγώνα. Εμφανιστήκαμε πολύ δυαντοί, συγκεντρωμένοι, δημιουργήσαμε πολλές φάσει; Και κατά τηνπροσωπική μου άποψη δικαούμασταν να αποκτήσουμε προβάδισμα μεγαλύτερο του εν΄ςο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή μας έπεσε αισθητά μετά το 65’ μ,. Μέ άμεση συνέπεια να δεχθούμε ένα φθηνό γκολ. Αθεωρώ ότι η αγωνιστική μας πτώση οφείλεται ξεκάθαρα στην έλελιψη ορισμένων σημαντικών και ποιοτικών μας μονάδων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ευελπιστούμε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε. Η προσοχή μας πλεον, στρέφεται στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Χολαργό στην έδρα μας, όπου θα επιχειρήσουμε να επανέλθουμε στις νίκες»

 

  

Related posts

Ηλυσιακός: Η προσπάθειά του για κοινωνικό έργο

Γιώργος Ανανίδας

“Φρένο” στο Φωστήρα τα Σούρμενα

abola10

Η ΕΠΣΑ πήρε πρόσθετα μέτρα για τον κορονοϊό

Abola Team