free page hit counter
18.1 C
Αθήνα
28 Νοεμβρίου, 2023
Abola.gr
ABOLA PLUS

Ο ελληνικός λαός έδωσε αποστωμοτική απάντηση σε κυβέρνηση και άλλους για το Μακεδονικό-Καταγγελίες πολιτών στο Abola.gr για κλείσιμο των διοδίων στα Μάλγαρα

Ηχηρή και αποστομωτική απάντηση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και σε όποιους άλλους μπορεί να σκέφτονται κάτι το διαφορετικό από τον ελληνικό λαό για το Σκοπιανό, έδωσε ο ελληνικός λαός με την απίστευτη συγκέντρωση και το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Το σχετικό ψήφισμα που ακολούθησε καλεί την ελληνική κυβέρνηση να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων.

 

Ψήφισμα με το οποίο καλεί την κυβέρνηση να «αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, ελληνικού ονόματος “Μακεδονία” και των παραγώγων του», εγκρίθηκε κατά τη διεξαγωγή του μεγάλου συλλαλητηρίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή του «Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία».

 

«Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού Λαού στην εντολή αυτή του Λαού,  θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ψήφισμα.

 

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής:

 

Κατά την ολοκλήρωση του Συλλαλητηρίου ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης, κ. Όθων Ιακωβίδης, ανέγνωσε το Ψήφισμα του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

 

Ψήφισμα Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

 

Σήμερα, την 21η Ιανουαρίου 2018, ο Ελληνικός Λαός, ο κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος του κράτους και εντολέας της Βουλής και της Κυβέρνησης, συνελθών σε μεγαλειώδη Λαϊκή  Συνέλευση στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη, για να αποφασίσει για τη θέση τού έθνους επάνω στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος Μακεδονία στη γείτονα χώρα που θέλει να το υφαρπάσει καταπατώντας κάθε ιστορική και λογική τεκμηρίωση της πατρότητας τού μεγάλου αυτού ονόματος του

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ

 

 

προς την, κατά το Σύνταγμα, εντολοδόχο του Βουλή και Κυβέρνηση της Χώρας, να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, Ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» και των παραγώγων του, που είναι ταυτόσημο με το όνομα «Ελλάς».

 

Το όνομα αυτό, που είναι η ταυτότητα του έθνους, αποτελεί ταυτόχρονα την ιερά κιβωτό και φορέα των ενδοξότερων σελίδων στην παγκόσμια ιστορία. Η σημερινή, εδώ, Λαϊκή  Συνέλευση, δηλώνει αποφασισμένη, να το υπερασπισθεί μέχρις εσχάτων, κατά τον Ελληνικό τρόπο, με τον οποίο η Ελλάδα γράφει πάντοτε την ιστορία της.  

 

Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων τού Λαού στην εντολή αυτή του Λαού,  θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει τη Δημοκρατία.

 

Ο Λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής. Είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την απόφαση του και την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας που, με το Σύνταγμα, ορίζει ρητά και ξεκάθαρα, ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος.

 

Το ψήφισμα, εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομοφώνως από την  Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, την 21η Ιανουαρίου 2018.

 

Για το «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 21 Ιανουαρίου 2018»

 

Η Συντονιστική Επιτροπή

Στο μεταξύ το Abola.gr που συμμετέχει στον αγώνα όλων των Ελλήνων για το Μακεδονικό δέχθηκε καταγγελίες από πολύ κόσμο για το κλείσιμο των διοδίων στα Μάλγαρα με συνέπεια να μην είναι εφικτή η παρουσία πολιτών που ταξίδεψαν και από άλλες περιοχές για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Το Abola.gr κατέγραψε τις καταγγελίες χιλιάδων πολιτών που επικοινώνησαν μαζί μας και ανέφεραν: 1.Κλεισανε τα μοναδικα κρατικα διοδια στα Μαλγαρα με εντολή προφανώς απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.

2. 2000 και λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο Καλοχωρι και απο εκει τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο (μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. )

3.Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε εσκεμμένα προφανώς τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.

4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις! 

Επίσης εκφράστηκαν δεκάδες χιλιάδες παράπονα επειδή τα Κρατικά κυρίως Κανάλια δεν ανέδειξαν αυτό το Εθνικό ζήτημα, το τεράστιο σε όγκο συλλαλητήριο.

Related posts

Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/10/22

Abola Newsroom

Βόμβα στο Survivor με την αποχώρηση δύο ακόμα ηχηρών ονομάτων!

Abola Team 2

Στο Π. Φάληρο η κωμωδία “money εξ’ ουρανού”

Abola Team 3