free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Mπορούσαμε κάτι περισσότερο!»

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του μόχθησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου στάθηκε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

 

Εμφανώς βελτιωμένα από την προηγούμενη αναμέτρησή τους κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου παρουσιάστηκαν τα Ιλίσια 2004 γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Απόλλων Χαλανδρίου. 

Απέναντι στην ομάδα που προπορεύεται στον ιδιαίτερα συναρπαστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ το συγκρότημα του Περικλή Παπαζαφειρόουλου παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αξιόμαχο και με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε φτάσει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Περικλή Παπαζαφειρόπουλου: 

«Παλέψαμε όσο μπορούσαμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του ομίλου μας και της κατηγορίας γενικότερα. Παρουσιαστήκαμε αισθητά βελτιωμένι συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου, ήμασταν πολύ συμπαγείς και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, κοιτάξαμε τον αντιπαλό μας στα μάτια και τλεικά γνωρίσαμε την ήττα μ’ ένα καταπληκτικό γκολ από τα 20 μέτρα.

 Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου, για το οποίο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα»

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Η ομάδα έχει δυναμική για πολύ καλά πράγματα στο μέλλον»

«Μας περιμένει πολύ δύσκολο ματς»

Kώστας Παλαιολόγος

Έλλειπε το γκολ από το ματς Νέας Σμύρνης – Αστέρα Ζωγράφου

Abola Team