free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία του «τριπόντου» επί της Δόξας Βύρωνα στάθηκε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης.

 

 

Στο ρετιρέ του ιδιαίτερα συναρπαστικού πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας επανήλθε δριμύτερη η Αγία Παρασκευή! 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επιβλήθηκε με 2-1 της Δόξας Βύρωνα  και εκμεταλλεύθηκε την «λευκή» εκτός έδρας ισοπαλία των Αγίων Αναργύρων κόντα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, κι έτσι ισοβάθμησε μαζί τους στην κορυφή. 

Ο αρχηγός των «μελανόλευκων» Γιώργος Τζίτζης σε δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το στίγμα του για τη καθοριστική συνέχεια, ενώ στάθηκε και στην αξία του τριποντου επί της Δόξας Βύρωνα: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, όπως είναι η Δόξα Βύρωνα. Μία επιτυχία, που μας επέτρεψε να πατήσουμε ξανά κορυφή, έχοντας μαζί μας τους Αγίους Αναργύρους κι έρχεται να μας τονώσει την αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.Ειδικά από την στιγμή, που ακολουθεί μία σειρά καθορισιτκών αγώνων

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές, βρήκαμε ρυθμό και πετύχαμε δύο γκολ, ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να φτάσουμε και σε άλλα τέρματα.  Στο τελευαίο λεπτό, ο διαιτητής καταλόγισε ένα πέναλτι σε βάρος μας που μόνο αυτός είδε και παράλληλα αποβλήθηκε  ο Βσίλης Μπεκος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και πλέον η προσοχή μας στρέφεται αποκλρισιτκά στο επόμενο παιχνίδι με τον Θρίαμβο Αθηνών».

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Δώσαμε δικαιώματα… »

Kώστας Παλαιολόγος

Ισοφάρισε στο φινάλε ο Ήφαιστος με τον Ζώγκο, το Ηράκλειο

Abola Newsroom

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team