free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Η ομάδα μας έχει αποκτήσει μέταλλο»

Στους τομείς της επιτυχημένης φετινής πορείας της ομάδας του επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής. 

 

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός Λιοσίων , ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας της πανίσχυρης ΑΕ Ηρακλείου

Απέναντι σε μία ομάδα με υψηλές βλέψεις και πολύ δυσνατή έδρα, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα κι έβγαλαν τρομερά ψυχικά αποθέματα, πιστοποιώντας ότι η μέχρι τώρα αξιομνημόνευτη πορεία τους μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. 

Ο τεχνικός ηγέτης Λεωνίδας Σμυρνής είχε μόνο κολακευτικά σχόλια να κάνει για την εικόνα, που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του:

« Πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο με πολλές φιλοδοξίες όπως είναι η ΑΕ Ηρακλείου και σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπου δύσκολα θα περάει απο εκεί ομάδα. Χάσαμε ευκαιρίες, φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί και τελικά καταφέραμε έστω και στο τέλος να ισοφαρίσουμε σε 1-1. Η ομάδα μας έχει αποκτήσει μέταλλο και βρίσκει τον τρόπο να αντιδρά σωστά κάτω από οποιεσδηποτε συνθήκες και κόντρα σεπολύ δυνατούς κι αξιόλογους αντιπάλους  Πλέον πηγαίνουμε και παίζουμε το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε, χωρίς να φοβόμαστε κανένα αντίπαλο και σαφέστατα αυτό το στοιχείο αποτελεί κατάκτηση για τους ποδοσφαιριστές μου. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ. Μία ομάδα που επίσης έχει υψηλές βλέψεις, αλλα΄στην έδρα μας θα επιδιώξουεμ να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

 

 

Related posts

Γκέλα ο Χαραυγιακός, 2-2 με τον Ήφαιστο

Abola Team 3

Στις λεπτομέρειες…

abola10

Σμυρνής: «Στην έδρα μας παίζουμε μόνο για τη νίκη»