free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άφησαν ανοι«Χ»τους λογαριασμούς

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν στο Φάληρο Ολυμπιακός και ΑΕΚ και πλέον όλα θ κριθούν στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ. 

 

 

 

 

Στο «στείρο» και άγονο 0-0 «κόλλησαν» Ολυμπιακός και ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου του «Γ. Καραϊσκάκης» αφήνοντα ανοιχτούς λογαριασμούς για την υπόθεση – πρόκριση ενόψει του επερχόμενου επαναληπτικού του ΟΑΚΑ.

 

 

Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν όσες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν. Συντηρητικά πήγαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, που έπαιξαν κυρίως για το αποτέλεσμα και για να μην δεχτούν γκολ, κάτι που εν τέλει κατάφεραν!

 

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 6’ έχασε απίστευτη ευκαιρία αν ανοίξει το σκορ, αλλά η κοντινή προβολή του Τζούρτζεβιτς βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπάρκα, που απομάκρυνε σενστικτωδώς με τα πόδια.

 

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (7’) οι «ερυθρόλευκοι» έχααν νέα σπουδαία ευκαιρία, αλλά το γυριστό του Ζιλέ βρήκε και πάλι σε ετοιμότητα τον Μπάρκα, που απομάκρυνε σωψτήρια για τη ομάδα του

 

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ προσπαθούσε κυρίως με διπλή ζώνη άμυνας να κρατήσει μακριά από τα καρέ τους τους γηπεοδύχους αλλά εξακολουθούσε να αντιμετωποίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις, Με τον Σισέ στο 37’ να απείλει, από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, αλλ΄λα/ η κεφαλιά του έφυγε πανω από τα δοκάρια

 

Η είσοδος του Κέβιν Μιραλάς αντί του αρνητικού Σεμπά «γλύκανε» παραγωγικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού και στο 57’ ο Βέλγος πάσαρε έτοιμο γκολ για τον Κώστα Φορτούνη, όμως το σουτ του διεθνούς μέσου από άριστη θέση ήταν άστοχο

  

Εξαιρετικό παιχνίδι από τα δύο στόπερ του Ολυμπιακού, Σισέ και Μποτία, που έβγαλαν εκτός αγώνα τους Λιβάγια και Αραούχο, ενώ πολύ καλό ματς έκαναν και οι Ρομαό, Ζιλέ και Μάριν. Θετικότατος, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κονέ από πλευράς ΑΕΚ, όπως και οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος.

Άψογη διαχείρηση του αγώνα από τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του. Ο πρώτος έκανε σωστή χρήση των καρτών του και μοίρασε από τέσσερις σε κάθε ομάδα, ενώ οι επόπτες δεν έχασαν… φάση και ήταν αλάνθαστοι στις υποδείξεις οφσάιντ.

 

Διαιτήτυες εο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων)

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Σισέ, Κούτρης (85’ Νικολάου), Ρομαό, Ζιλέ, Μάριν (76’ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Σεμπά (56’ Μιραλάς), Τζούρτζεβιτς.

 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Κονέ, Γαλανόπουλος (90’ Σιμόες), Λόπες, Λιβάγια (77’ Μπακασέτας), Λάζαρος (83’ Μασούντ), Αραούχο.

 

 

Related posts

Τσεφέριν: «Ακόμη δεν είμαι πεπεισμένος για το VAR, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα»

Abola Team 2

Τρένο το ΥΕΘΑ 8-1 την ΠΟΕΔΗΝ

Abola Team 3

Για δύο χρόνια στον ΟΦΗ ο Κουσκουνάς

Abola Team 3