free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας:«Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου»

Ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση των παικτών του κόντρα στην Νέα ιωνία παρουσιάστηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

 

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια, που επιχειρούν για μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη πορεία στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, απέσπασαν οι Τράχωνες στην έδρα της Νέας Ιωνίας . 

Το τελικό 0-0 σε γενικές γραμμές αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα των νοτίων προαστίων, η οποία έδειξε αρκετά ανταγωνιστική, χάνοντας ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες να αποδράσει ακόμη και με το «τρίποντο» στις αποσκευές της. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Κουσάνα: 

«Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι πήγαμε αρκετά καλά απέναντι στην Νέα Ιωνία κα ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου. Ειδικά μέχρι το 70’ λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά και γενικότερα τα μηνύματα που εξέλαβα ήταν ενθαρρυντικά, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έχουν δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής, γεγονός που σημαντικό. Βέβαια, και οι αντίπαλοί μας θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει, αφού έχασαν πέναλτι και προς το τέλος του αγώνα δημιούργησαν ευκαιρίες» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή των Τραχώνων, για να προσθέσει: «Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται αποκλειστικά στο επόμενο δύσκολο, όσο και ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι που δίνουμε στην έδρα μας κόντρα στον Αθηναϊκό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί».

 

 

 

 

 

Related posts

ΓΣ Αργυρούπολης… 4χ4!

abola10

«Καρέ » μεταγραφών για τον Μικρασιατικό!

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας»