free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Πάση θυσία αποτέλεσμα με Κεραυνό Γλυφάδας»

Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας αανμέτρηση με τον Κεραυνό Γλυφάδας έδωσε ο έμπειρος στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης.

 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Παράδεισο Αμαρουσίου η προσεχής εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Κεραυνό Γλυφάδας.

 Άπαντες στον σύλλογο των βορείων προαστίων έχουν διαγράψει από την μνήμη τους το ισόπαλο 1-1 κόντρα σοτν δυνατό κι επικίνδυνο Παπάγο και στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην σαββατιάτικη καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στο συγκρότημα της Γλυφάδας 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του Αλέξη Στούλη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές στο σωματείο έπσευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Η προσοχή μας έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου σητν προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στον Κεραυνό Γλυφάδας. Πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να καθορίσει πάρα πολλά όσον αφορά τα δρώμενα στον όμιλό μας. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αντίπαλο, που παλεύει για την παραμονή του. Αυτό που προέχει, είναι πάση θυσία να έχουμε βαθμολογικό όφελος από αυτή τη μάχη»

 

 

 

Related posts

Ο Αγ. Θωμάς 1-0 το Καλαμάκι

Abola Team 3

Ψύλλιας: «Μας επηρέασε η καθυστερημένη έναρξη»

Kώστας Παλαιολόγος

Εκδόθηκαν τα δελτία των Γιάρα, Ιωακειμίδη στο Καλαμάκι

Kώστας Παλαιολόγος