free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Υψηλές παρουσίες στην κοπή πίτας της Κηφισιάς 2010

Παρουσία της παλιάς δόξας του Παναθηναϊκού Μίμη Δομάζου και του πρώην γυμναστή της Εθνικής ομάδας Γιώργου Βαμβακά διεξήχθη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου των βορείων προαστίων.

 

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κηφισιά 2010 και της Ακαδημίας Δομάζου στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κηφισιας.

Η διάθεση όλων ήταν στο καλύτερο δυνατό σημείο και σε αυτό έχει συμβάλλει η εξαιρειτή πορεία που έχει διαγράψει η ομάδα στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, όπου είναι πρωτοπόρος κι έχει θέσει τις βάσεςι για την εκπλήρωση του στόχου της ανόοδυ.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση, είχε πάρα πολύ κόσμο  με πολλα παιδάκια από τις Ακαδημίες σε κλίμα ζεστό και οικογενειακό,έγιναν βραβεύσεις (Γιωργος Βαμβακάς,πρώην γυμναστης Εθνικης Ελλαδος, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Μιχαλης Μοσχόπουλος, βερος Κηφισιωτης και ένθερμος φίλαθλος της ομάδας,που την στηρίζει παντού),δώσαμε δωράκια σε αυτους που βρήκαν τα φλουριά και μίλησαν ο πρόεδρος Αριστείδης Ξηντάρας, ο Μιμης Δομάζος, ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας, Περικλης Μητρόπουλος και οι βραβευθέντες.

Related posts

Το Δάσος Χαϊδαρίου με κορυφαίο τον νεαρό Στέφανο Σαφρά (ΦΩΤΟ) που σκόραρε δύο φορές νίκησε με 4-3 την Δάφνη Αθηνών

Abola Team 3

Ηρακλής Περιστερίου-ΑΕ Ιλίου 0-0

Abola Team 3

Ζαμπέτας: «Όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν ανταποκρίθηκαν πλήρως»

Kώστας Παλαιολόγος