free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Ένα παιχνίδι όπως όλα!»

Στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει το ντέρμπι με τον Άγιο Δημήτριο αναφέρθηκε ο τεχνικός της Θύελλας Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

 

Με την αποφασιστικότητα για θετικό αποτέλεσμα να ξεχειλίζει, αλλά και την ψυχολογία στα ύψη από την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει η ομάδα  σε αυτόν τον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ αντιμετωπίζουν στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου το επερχόμενο ντέρμπι με τον συντοπίτη Άγιο Δημήτριο 

Η βαθμολογική διαφορά των επτά πόντν που χωρίζει τις δύο ομάδες στην μάχη της ανόδου στην Α’ Κατηγορία (σ.σ. 35 πόντοι η δεύτερη Θύελλα, κόντρα στην τέταρτη «Μπάρτσα» που μετράει 28 πόντους και με τον τρίτο Ατρόμητο Χαλανδρίου με 30 να … καραδοκεί) αν μη τι άλλο προσδίδει ένα έξτρα ενδιαφέρον σε μία αναμέτρηση, ο τοπικιστικός χαρακτήρας της οποίας καθιστά από μόνος του ιδιαιτερότητες 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού καθοδηγητή Ανδρέα Μαντζούνη: 

«Προετοιμαζόμαστε για μία αναμέτρηση που έχει έντονο το τοπικιστικό στοιχείο, με τιθς δύοομάδες να έχουν κοινή έδρα. Το αντιμετωπίζουμε ως ένα παιχνίδι όπως όλα τ’ αλλα βλέπουμε τον ερχόμενο αντίπαλό μας να ενισχύεται με σημαντικές μεταγραφές, αλλά εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα και το πώς θα παρουσιαστούμε.   

Σαφέστατα εφόσον καταφέρουμε να κερδίσουμε, θα κάνουμε πολύ αποφασιστικό βήμα για τη εκπλήρωση του στόχου μας. Άλλωστ, το γεογνός ότι σε 16 παιχνίδια έχουμε υποπέσει σε μία μόλις ήττα, νομίζω ότι από μόνο του λέει πολλά. Ακόμη και σε περίπτωση ήττας, πάντως θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δεύτεροι».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Αλέξης Γκουτζούλας στο team του Τάκη Γιαννόπουλου!

Kώστας Παλαιολόγος

Παραιτήθηκε ο Μανωλάς από τη Νίκη Αλίμου!

Kώστας Παλαιολόγος

Με την ψυχή στο στόμα

Βασίλης Θεόκλητος