free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Κάναμε πολύ μεστή εμφάνιση!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την συνολική απόδοση των παικτών του και την ευρεία νίκη επί του ΑΟ Περιστερίου εξέφρασε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης. 

 

 

 

 

Τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις συνέχισαν απτόητα τα Σούρμενα, επικρατώντας εύκολα με 3-0 του ΑΟ Περιστερίου. 

Οι περυσινοί Κυπελλούχοι ΕΠΣΑ, αποδίδοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων έφτασν σε μία ακόμη άνετη επικατηση, η οποία τους επέτρεψε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την βαθμολογική τους θέση στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. 

Η εν γένει παρουσία της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Μητρούση, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Κερδίσαμε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο ΑΟ Περιστερίου. Κάναμε πολύ μεστή εμφάνιση δημιουργώντας σωρεία σημαντικών ευκαιριών, ώστε να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Γενικότερα, όμως ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί, όπως συνήθως συμβαίνει στα παιχνίδια που δίνουμε στην έδρα μας, σε αντίθεση με τα εκτός. 

Αντιμετωπίσαμε μία αρκετά ποιοτική και οργανωμένη ομάδα, όπως είανι ο ΑΟ Περιστε΄ριου, η οποία αρέσκεται στο να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας μακριά από σκοπιμότητες και αυτό το στοιχείο συνέβαλε στην παραγωγή όμορφου ποδοσφαιρικού θεάματος. Η προσοχή αμς πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει με τν ΑΟ Χαϊδαρίου, Μία ομάδα πολύ αξιόλογή με πολύ δυνατή έδρα κι τεράστια δυναμική. Ευελπιστούμε να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίιδ που θα το χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει»

 

 

Related posts

Ακριτίδης: «Άκρως επιτυχημένη η φετινή σεζόν»

Κάτσικας: «Γίνεται τρομερή δουλειά σε βάθος!»

Κουσάνας: « Να δημιουργήσουμε ομάδα για το μέλλον»