free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαδιώτης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, κρατάμε την εμφάνιση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι στην Κηφισιά παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Γαλαξία Νίκος Παπαδιώτης. 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιν φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Γαλαξίας απέναντι στην Κηφισιά 2010. 

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων κοίταξε κατάματα την πρωτοπόρο ομάδα του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών ακόμη και για την νίκη, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα δεχόμενο το γκολ, που καθόρισε τον αγώνα στο 88’ από τον Μανώλη Πετράκη 

Η εν γένει απόδοση της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Νίκο Παπαδιώτη, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Κοιτάξαμε στα μάτια την αντίπαλό μας; Και θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα μζς αδικεί. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν οι απόλυτα κυρίαρχοι. Δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιιρών, ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και θεωρώ ότι η αποβολή του Βλάχου με δεύτερη κίτρινη ήταν πολύ αυστηρή ακι ήρθε σε μία χρονικά στιγμή, όπου είχαμε αναλάβει την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων και πιέζμε για το γκολ, που θα μα έδινε την νίκη. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια να δεχθούμε ένα γκολ στο τέλος και να χάσουμε ένα παιχνίδι στο οποίο αξίζαμε ακόμη και τη νίκη. Κρατάμε την πολύ καλή μας εμφάνιση και θα την έχουμε καθρέφτη ενόψει της κρίσιμης συνέχειας»

 

 

 

Related posts

Επέστρεψε στα Πατήσια ο Θοδωρής Μαρτέκας

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 21/1

Abola Newsroom

Ξήλωσαν το Χελντράιχ!

abola10