free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Μας προβληματίζει η κοιλιά»

Τον σκεπτικισμό του για τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.  

 

 

Στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα του υποχρεώθηκε ο Αστέρας Χαϊδαρίου από την ΑΕ Περιστερίου, αυτή τη φορά με 3-1 γεγονός το οποίο ανάγκασε τη φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων να υποχωρήσει αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Το νεανικό συγκρότημα των δυτικών συνοικιών αγνοεί τη χαρά της νίκης μέσα στο 2018 (σ.σ. συγκεκριμένα, έχει να επιδείξει μία ισοπαλία εντός έδρας 0-0 κόντρα στον Αστέρα Εξαρχεών και δύο μαζεμένες ήττες από Άτλαντα Κυψέλης με 1-0 και ΑΕ Περιστερίου με 3-1 αντίστοιχα) και μάλιστα με εμφανίσεις πολύ κατώτερες των πραγματικών του δυνατοτήτων. 

Γεγονός, το οποίο έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό του τεχνικού του ηγέτη Βασίλη Τσιάκαλου: 

«Μας προβληματίζει πολύ η κοιλιά που παρουσιάζουμε στην αποδοσή μας, αλλά και για το γεγονός ότι γενικότερα δεχόμαστε φάσεις από τους αντιπάλους μας. Οι εμφανίσεις μας το τελευταίο διάστημα απέχουν πάρ απολύ από τις αντίστοιχες που είχαμε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό θα πρέπει να μας ταρακουνήσει. Οφείλουμε να ανασυγκροτηθούμε και να στρέψουμε την προσοχή μας στα επόμενα κρίσιμα και δύσκολα παιχνίδια, που μας περιμένουν, αρχής γενομένης από αυτό με τον Προμηθέα».

 Την ίδια στιγμή, η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει άμεσα λύσεις στα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα σε αυτή τη κρίσιμη καμπή της σεζόν, αφού εκτός πλάνων έχουν τεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα οι τραυματίες Τριανταφυλλίδης, Καραγιάννης, Ανδριόπουλος, ενώ εκτός πλάνων έχει τεθεί και ο Κώτσης, που απέχει για επαγγελματικούς λόγους.

 

  

 

 

 

Related posts

Τέλος ο Γουδέλης από τον Άτταλο

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει με Λύγκο στο τιμόνι ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου

Kώστας Παλαιολόγος

Τα αποτελέσματα της Γ’ ΕΠΣΑ (Κυριακή 22/9)

Abola Team