free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Επίπονη προσπάθεια ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης ενόψει Ηλιούπολης. 

 

 

Την ανοδική του πορεία θα προσπαθήσει να πιστοποιήσει ο Πανερυθρίκός στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρησή του απέναντι στην Ηλιούπολη. 

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας, η οποία το προηγούμενο Σάββατο επιβλήθηκε με 3-0 της Αθηναϊδας αποσκοπεί να ζευγαρώσει τις νίκες της , ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική της θέση στον δεύτερο όμιλο της ‘Α Κατηγορίας 

«Προερχόμαστε από ένα παινχίδι κόντρα στην Αθηναϊδα, όπου λειτουργήσαμε πολύ καλά σε πολλούς τομείς, με άμεση συνέπει να φτάσουμε σε αυτή την ευρεία νίκη. Μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Ηλιούπολη, ωστόσο, θα πάμε αποφασισμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε  να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα» 

Στο αγωνιστικο μέρος ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Πέτρου Τριανταφύλλου και Κάρολου Γληνού, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

 

 

 

 

Related posts

Τσιμπάκης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τη Διάνα Ηλιούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος

Έμεινε όρθιο στο Χολαργό το Ρουφ!

abola10

Παρελθόν ο Γιώργος Βουλτσίδης από τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος