free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Τελικός με Κένταυρο Βριλησσίων!»

Στην κρισιμότητα της σαββατιάτικης αναμέτρησης, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής. 

 

 

Ως το πιο καθοριστικό παιχνίδι μέχρι το … επόμενο αντιμετωπίζουν στο Παλαιό Φάληρο τη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Κένταυρο Βριλησσίων. 

Το γεγονός ότι η νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων αγνοεί τη χαρά της νίκης τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχει βάλει τους πάντες σε καθεστώς εγρήγορσης, με τον τεχνικό ηγέτη του συλλόγου Γιάννη Γαζή να δίνει το ξεκάθαρο στίγμα του αναδεικνύοντας την κρισιμότητα του αγώνα 

«Το παιχνίδι με τον Κένταυρο Βριλησσίων έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα μας. Χρειαζόμαστε απαραίτητα τους τρεις βαθμούς ώστε να ανασάνουμε και παράλληλα να ανακτήσουμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Αντιμεωπίζουμε μία ομάδα, η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή και ανταγωνιστική, ωστόσο, οφείλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προεοτιμασμένοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που όλοι μας θέλουμε» 

Νοκ άουτ ο Τοπάλι

 

Τις υπηρεσίες του Μάριου Τοπάλι θα στερηθεί ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής για ακόμη ένα παιχνίδι, αφού ο έμπειρος και ποιοτικός ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον μηνίσκο του. 

Αντίθετα, νέο πρόσωπο θα αποτελέσει ο Νίκος Αχμέτ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του κι αναμένεται να ηγηθεί στην προσπάθεια των συμπαικτών του να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Με επιτυχία η επέμβαση στο Σπανό

abola10

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στηρίζει τα παιδιά του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Kώστας Παλαιολόγος

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team