free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιώργος Σπανός, ο Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Γιώργος Πατούλης και πολλοί βουλευτές αλλά και πλήθος επωνύμων στην κοπή πίτας της ΕΠΣΑ

Με την παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από όλους τους παριστάμενους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΕΠΣΑ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε και φέτος στον υπέροχο χώρο του εντυπωσιακού και αρκετά φιλόξενου ξενοδοχείου  WYNDHAM GRAND ATHENS.

Παρέστησαν επίσης ο διοικητικός ηγέτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, οι δήμαρχοι Περιστερίου και Αμαρουσίου Ανδρέας Παχατουρίδης και Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης, οι βουλευτές Γιώργος Μαυρωτάς, Ελένη Αυλωνίτου, Ανδρέας Λοβέρδος, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μεταξυ άλλων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Νικόπουλος ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Δημητρίου αναφέρθηκε στα δρώμενα της χρονιάς που έφυγε.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο με περιοχόμενο την ιστορική αναδρομή για την ΕΠΣΑ ενώ ανάμεσα σε αυτούς που βραβεύτηκαν ήταν ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης και οι βετεράνοι άσοι Κώστας Μαυρίδης και Γιώργος Δεϊμέζης. Εκει ήταν και οι βετεράνοι άσοι Γιάννης Θεοχαρίδης και Γιώργος Ουσταμπασίδης.

Μεταξύ άλλων επίσης βραβεύτηκαν ο Κεραμεικός για την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ που εκπροσωπήθηκε από τον Αλέξη Μανώλαρο και τον Κώστα Μακρυπούλια και τα Πετράλωνα για την άνοδο στην Α’ Αθήνας που εκπροσωπήθηκαν από τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Παρόντες από την ΕΠΣΑ οι Γαβρήλος Παπαδόπουλος, Δήμος Κασκαντίρης, Γιάννης Ρούσσος, Τάσος Λυμπέρης, Έλσα Ντάνη, Τάσος Λυμπέρης, ο Βασίλης Λαδάς και ο Πατρικάκης και βέβαια σύσσωμο το προσωπικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αθήνας. Άριστη εντύπωση έκανε και το βιβίλιο της ΕΠΣΑ όπως και το ημερολόγιο.

Την ΕΠΣΑΝΑ εκπροσώπησαν οι Φώντας Ρούσσης και Πέτρος Κόνιαρης.

 

Βροντερό παρίόν επίσης έδωσε και φέτος ο Παναγιώτης Βαρούχας ενώ από την πλευρά της διαιτησίας ήταν ακόμα οι Γρίμμας, Σοφιανός, Μαράνος, Γιάννης Καλογερόπουλος, η παλιά ρέφερι Ρώσση, ο βετεράνος διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης και φυσικά ο Γιώργος Μητροφάνης.

Παρέστησαν επίσης ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΑ Νίκος Κορόβηλας, από τον ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Καρπούζας, από την ΠΑΕ Απόλλων ο Αντώνης Λεβεντογιάννης, από την Γλυφάδα ο κ. Παπαγιάννης, από την Κηφισιά ο Νίκος Καρβελέας και μεταξύ άλλων από τον Θρίαμβο Αθηνών ο Βασίλης Δαρδαμάνης, εκπρόσωποι του Υμηττού και όλων των ομάδων. 

Από πλευράς δημοσιογράφων ήταν μαζί με το Abola.gr τον Φώτη Κατσούφη και τον Ρένο Γιαμπουρά, οι Γιώργος Ζουρίδης, Ευτύχης Μαθιουδάκης, Τάσος Ζαφειρίου, Κώστας Ράπτης, Κυριάκος Παντζαρίδης, Γιώργος Κωστούρος και οι φωτορεπόρτερ, Παναγιώτης Τριχιάς, Γιάννης Μητσόπουλος και Κώστας Χρόνης. 

παρέστησαν επίσης ο Μανώλης  Στράτης  και ο γνωστός  παράγοντας Θωμάς Μητρόπουλος     

Related posts

Με τεσσάρα στην κορυφή ο Χολαργός (0-4)

Abola Team

Νίκη στη ματσάρα η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου πήρε τον Νταφόπουλο

Abola Team