free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να υπερασπιστούμε τις εμφανίσεις μας»

To στίγμα του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους Αγίους Αναργύρους έδωσε ο προπονητής της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης. 

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει συνολικά στον φετινό «μαραθώνιο»  του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, θα κληθεί η ΑΕ Ηρακλείου να ριχτεί στην μάχη του ντέρμπι κόντρα στους πρωτοπόρους Αγίους Αναργύρους. 

Άπαντες στο στρατόπεδο του φιλόδοξου και νεανικού συγκροτήματος των βορείων προαστίων αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους και παράλληλα να αναδείξουν ητν ποιότητά και το ταλέντο τους. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη:

«Πάμε χωρίς άγχος να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα, η οποία ενισχύθηκε αρκετά την εμβόλιμη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών και διαθέτει με διαφορά το ποιοτικότερο και πιο πλήρες ρόστερ απ’ όλοες τς ομάδες στον όμιλό μας. Θα πάμε να υπερασπιστούμε τις καλές μας εμφανίσεις και την μέχρι τώρα πορεία μας, με ξεκάθαρο στόχο να φανούμε ανταγωνιστικοί και δυνατοί για το καλύτερο δυνατό. Όσον αφορά το κυνήγι της πρώτης θέσης, θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους, αφού αρκετές είναι οι ομάδες που δείχνουν ικανές να τα καταφέρουν.»

 

 

 

 

  

Related posts

Κουσάνας: «Θετικό το πρόσημο»

Kώστας Παλαιολόγος

Εύκολο απόγευμα είχαν τα Μελίσσια (4-0)

Abola Team

Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας: Συμφωνήθηκε πολύπλευρη συνεργασία με τον Φωστήρα

Γιώργος Ανανίδας