free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Όλα για τη νίκη!»

Την αποφασισιτκότητα που ξεχειλίζει στην ομάδα του για θρίαμβο στο τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Ζωγράφου ανέδειξε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος. 

 

 

 

Στους ρυθμούς του σαββατιάτικου τοπικού ντέρμπι κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου κινούνται τα πάντα στα Ιλίσια 2004. 

Άπαντες στο φιλόδοξο σωματείο έχου συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, ώστε η ομάδα να φτάσει στην νίκη και παράλληλα να πάρουν μια … γλυκιά ρεβάνς για την ήττα τους με 3-2 στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Περικλή Παπαζαφειρόπουλου: 

Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το πολύ δύσκολο, όσο και ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι. Πρόκειται για μία αναμέτρηση, η οποία διαθέτει σε έντονο βαθμό το στοιχείο του γειτονικού ντέρμπι και από την πλευρά μα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται και νιώθουμε ανάγκη να τα δώσουμε όλα για την νίκη»

 Ξανά «μάχιμος» ο Σώκλας   

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστορφή του Χρήστου Σώκλα, που ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του, έπειτα από διάστημα ενάμιση μήνα, ενώ θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Δημοσθένης Γεωργατζέλης και ο ανέτοιμος Γιώργος Σαρλάνης.

 

 

 

 

Related posts

Έβαλε Μαρτέκα στην «μηχανή» της η Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή μας»

Kώστας Παλαιολόγος