free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Να είμαστε προσεκτικοί»

Στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει για την ομάδα του η αναμέτρηση με την Ανθούπολη, αναφέρθηκε ο τεχνικός του πρωτοπόρου ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

 

Με τη δέουσα σοβαρότητα, αλλά ταυτόχρονα και πίστη στις δυνατότητές τους αντιμετωπίζουν στον ΑΟ Ιλίου την αναμέτρηση με την Ανθούπολη. 

Στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην σαββατιάτικη αναμέτρηση και παράλληλα, ευελπιστούν να εκμεταλλτευτούν τυχόν βαθμολογικές απώλειες των έτερων ανταγωνιστών τους. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Τζώτζη: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική καμπή και δείχνει δυσκολοκατάβλητη. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να προσθέσουμε ακόμη ένα τρίποντο, που θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε την διαφορά σχετικής ασφαλείας από τους διώκτες μας, αλλά παράλληλα και να εκμεταλλευτούμε τυχόν βαθμολογικές τους απώλειες. Κι αυτό, διότι μέσα στις έξι επόμενες αγωνιιτκές θα γίνουν πάρ απολλά ντέρμπι μεταξύ των ομάδων, που διεκδικούν την άνοδο»

 

 

 

Related posts

Πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα με Καραμανίδη ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Με την ίδια συγκέντρωση κόντρα στα Βριλήσσια»

Kώστας Παλαιολόγος