free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ- Α.Ο. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2-0

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Άνοιξης που επικράτησε του ΑΟ Γιάννης Παθιακάκης με 2-0 στο δημοτικό γήπεδο Άνοιξης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Το «τριφύλλι» είχε την κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει μια πιο άνετη νίκη στην έδρα του. Πιο χαρακτηριστικές οι φάσεις στο 51’, όπου ο Δρακόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μουλά, στο 57’ όπου το δυνατό σουτ του Δαρζέντα πέρασε άουτ και στο 90’, όπου ο Γεωργούσης βγήκε τατ-α-τετ στον Μουλά αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Τα γκολ για τον ΑΟ Άνοιξης πέτυχαν οι Δρακόπουλος στο 72’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Μιχαηλίδης στις καθυστερήσεις με πλασέ.

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ: Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος, Ιωσήπου, Δρόσος (73’ Κολώτας), Δρακόπουλος (90’+ Τσιούμας), Κυριάκης, Δαρζέντας (65’ Γεωργούσης), Κωβαίος, Osmanai (90’ Μιχαηλίδης), Άλι.

 

Α.Ο. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μουλάς, Αγγελίνας, Ανεζύρης (83’ Τζάος), Ταμάμης, Τομπουλίδης, Ξενάκης, Θεοδώρου (61’ Ντάσης), Κατσιγιάννης, Κωστένογλου (50’ Φωτίκας), Ρομπόλας, Αθανασόπουλος.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για Τετάρτη 26/10

Abola Newsroom

Χριστοφιλέας: «Είμαι χαρούμενος που έχω παίκτες με νοοτροπία νικητή»

Abola Team 2

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team