free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ-Λαμία 2-0

Η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της με τη Λαμία (2-0) και πηγαίνει ανεβασμένη στο ντέρμπι τίτλου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο

Mια εβδομάδα πριν το κομβικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο με τη Λαμία την οποία και νίκησε με 2-0 στο ΟΑΚΑ.

 

Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν όσο έπρεπε απέναντι στο σύνολο του Μπάμπη Τεννέ που δεν βρήκε τρόπο να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

 

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα, έδειξε τις διαθέσεις της και πίεσε για να σκοράρει νωρίς προκειμένου να μην μπλέξει.

AdTech Ad

Παρά το γεγονός ότι χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, η Ένωση μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 40′ με τον Χριστοδουλόπουλο που βρέθηκε σε θέση βολής από εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του.

 

Η Λαμία δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ έκανε καλή διαχείριση και ελέω του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έφτασε στο 2-0 με τον Λιβάγια στο 63′.

 

Πριν το τέρμα του Κροάτη άσου, ο Τσιτώντας είχε καθοριστική επέμβαση σε πλασέ του Αναστασόπουλου έπειτα από λάθος του Γκάλο.

 

Όπως και να έχει η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε και πηγαίνει να παίξει τα ρέστα της για τον τίτλο την ερχόμενη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες (80΄ Αϊντάρεβιτς), Μοράν, Μπακασέτας, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος (68΄ Κλωναρίδης), Λιβάγια (73΄ Γιακουμάκης).

 

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Μπουλούλης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Όμο, Αναστασόπουλος, Ορτέγκα (74΄ Λινάρδος), Ακόστα (57΄ Παντελίδης), Καραγιάννης, Τσούκαλος (62΄ Μπούτνικ).

Related posts

Ο Προπονητής της Ολυμπιάδας Υμηττού Γιώργος Γεωργουλόπουλος σήμερα στις 10.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Οι Τράχωνες λύγισαν το Παλαιό Φάληρο (1-0)

Abola Team

Συνέχισε τον …. καλπασμό ο Άρης Πετρούπολης (1-3)

Abola Team