free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Διπλό «μπαμ» με Νούλα-Μανωλά η Νίκη Αλίμου!

Στην επανένταξη των δυο ποιοτικών ποδοσφαιριστών προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων.

 

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει απτόητη η Νίκη Αλίμου προσβλέποντας στην δημιουργία ενός πολύ δυνατού συνόλου με προοπτικήμέλλοντος.

 Κάτω από αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» προχώρησαν σε δύο ακόμη σπουδαίες μεταγραφές ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ενόψει της καθοριστικής συνέχεις που περιμένει την ομάδα στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τους Φώτη Νούλα και Σταμάτη Μανωλά, οι οποίοι στο εξής θα φιγουράρουν με τη φανέλα της Νίκης Αλίμου και στο παρελθόν είχαν αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του συλλογου των νοτίων προαστίων

Ο 26χρονος Νούλας αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές, που έχουν γίνει σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανοαυρίου.

Έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα από την Νίκη Αλίμου, ενώ έχει θητεύσει με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν σε Τράχωνες και Άγιο Δημήτριο.

Όσον αφορά τον Σταμάτη Μανωλά, παρά το νεαρό της ηλικίας του (σ.σ, είναι μόλις 20 ετών) έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του  Πανιωνίου, στη συνέχεια είχε πάρει μεταγραφή στην Νίκη Αλίμου και εν συνεχε΄λια είχε  να επιδείξει θητεία στις επαγγελματικές κατηγορές φορώντας τις φανέλες των Κύμη, Βύζαντα Μεγάρων και Κέρκυρας ενώ πέρυσι φιγούραρε με την φανέλα της Ατλαντίδας. Την φετινή σεζόν πέρασε από το γειτονικό Καλαμάκι.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προοχή όλων έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανιώνιο Καισαριναής όπου ξεκάθαρος στόχος είναι η επιστορφή στις επιτυχίες.

Εκτός πλάνων του τενχικού ηγέτη Νίκου Μανωλά έχει τεθεί ο Στάθης Νικολόπουλος, που υποφέρει από οστικό οίδημα στην φτέρνα κι αρκείται σε θεραπευτική αγωγή, ενώ την τελευταία στιγμή α ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κυριάκκου Δημητρόπουλου

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Έκλεισε» Βασίλογλου ο Πλάτωνας!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 19-20/11

Abola Newsroom

«Αποχαιρέτησε» ο Αστερής τον Κρόνο Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος