free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Πάση θυσία νίκη, να κρατηθούμε στην κορυφή»

Στην αναγκαιότητα κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντισ τονΧολαργό αναφέρθηεκ ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Άρη Πετρούπολης η αναμέτρηση με τον Χολαργό. Οι «βυσσινί», που προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη δυνατή και αξιόμαχη Πεύκη, χρειάζονται την νίκη, ώστε να διατηρηθούν ακλόνητοι στο ρετιρέ του δευτέρουομίλου της Α’ Κατηγορίας και παράλληλα να ανακτήσουν την καλή τους ψυχολογία, ενόψιε της καθοριστικής συνέχειας. 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχιε καλλιεργηθεί στην ομάδατνω δυτικών προαστίων, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αλέξη Γκλεγκλέ: 

«Υποδεχόμαστε τον Χολαργό σ’ ένα ματς ιδιαίτερο και με μεγάλο βαθμο δυσκολίας. Δουλέψαμε πολύ εμπεριστατωμένα και εκτιμω ότι θα παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο αντίπαλός είναι πολύ δυνατός, ανταγωνιστικός, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται από μία πολύ σπουδαία νίκη 3-0 επί των Πετραλώνων και η ψυχολογία του θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. 

Εμείς από την πλευρά μας χρειαζόμαστε πάση θυσία την νίκη, ώστε να κρατηθούμε στην κορυφή. Με την στήριξη των φιλάθλων μας, αλλά και την ποιότητα έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε»

 

«Πρώτη» για Σπανό 

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης προβλέπεται να έχει ο Άγγελος Σπανός απέννατι στον Χολαργό. Ο νεοαποκτηθείς μέσος εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που «κουβαλούσε» από την θητεία του στο Αιγάλεω και πλέον είναι στην διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Γκλεγκλέ να του προσφέρει χρόνο συμμετοχής 

Από τη άλλη πλευρά νοκ άουτ έχουν τεθεί για ακόμη ένα παιχνίδι οι Γιόβαν Λάλα, Φιλίππου και Νίκολι, ενώ την ύστατη ώρα θα κριθεί η συμμετοχή του Δημήτρη Θανόπουλου, που κάνει αγώνα δρόυ να προλάβει την αναμέτρηση με τον Χολαργό.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Πέρασε από τα Λιόσια η Διάνα Ηλιούπολης!

abola10

MOTW: Α.Ο. Χαϊδαρίου – Ηλιούπολη

Abola Team

Γκλεγκλές: «Θα ενισχυθούμε τον Ιανουάριο»

Kώστας Παλαιολόγος