free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάκης Νικολάου και Μιχάλης Παυλής βραβεύτηκαν στην κοπή πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου NESTORAS F.C. στο TOYS LAND (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η άριστη οργάνωση, τα πολλά πιτσιρίκια με τις κιτρινόμαυρες φανέλες και τον Δικέφαλο Αετό αλλά και η συγκίνηση του Κώστα Νεστορίδη ξεχώρισαν σε αρκετές στιγμές στην διάρκεια τηε εκδήλωσης για την κοπή της Πρωοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας του Κώστα Νεστορίδη NESTORAS F.C.

Η γιορτή έγινε το Σάββατο το μεσημέρι 27/1 στον εντυωσιακό Παιδότοπο TOYS LAND που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αμαρουσίου 49. 

Την εκδήλωση παρουσίασε και τους επίσημους καλεσμένους παρουσίασε ο πρόεδρος του NESTORAS F.C. Πρόδρομος Τσολίδης έχοντας μαζί του μαζί με τον Κώστα Νεστορίδη τους προπονητές της Ακαδημίας, τον βετεράνο γκολκίπερ Χρήστο Αρβανίτη, τον Γιώργο Νεστορίδη, τον Βασίλη Αναστασόπουλο και τον Κώστα Βογατσά ενώ εκεί ήταν και η ψυχή της εκδήλωσης και γραμματέας της Ακαδημίας η Δήμητρα, η σύζυγος του Πρόδρμου Τσολίδη.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν απονομές στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μιχάλη Παυλή ο οποίοε με τον δικό του τρόπο δόξασε την φανέλα με τον Δικέφαλο και στον βετεράνο διεθνή αμυντικό της ΑΕΚ και διακεκριμένο επιστήμονα-γιατρό Λάκη Νικοιλάου. 

Τις απονομές έκαναν οι παιστάμενοι όπως επίσης η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Αϊβατζίδου ενώ εκεί ήταν και ο γνωστός βετεράνος διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.

Στην διάρκεια τη εκδήλωσης προβλήθηκαν τέσσερα βίντεο. Το ένα αφορούσε τα απίστευτα κατορθώματα στο γήπεδο του Κώστα Νεστορίδη ο οποίος αρκετές φορές δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, το άλλο την πορεία του Λάκη Νικολάου, το τρίτο την ποδοσφαιρική διαδρομή του Χρήστου Αρβανίτη και το τέταρτο στιγμές από τις δραστηριότητες της ακαδημίας του NESTORAS F.C. Την επιμέλεια των βίντεο είχε ο Τριαντάφυλλος Κουγιουμτζόγλου ενώ τα στελέχη της Ακαδημίας του Κώστα Νεστορίδη ευχαρίστησαν τον κ. Ζανέτο πουμ πρόσφερε δωρεάν την υπέροχη βασιλόπιτα. Τυχεροί της πίτας ήταν δύο πιτσιρικάδες-παίκτες της Ακαδημίας NESTORAS F. C. Το ένα φλουρί είχε για δώρο ένα υπέροχο τάμπλετ και το κέρδισε ο Μιχάλης Ναούμ και το άλλο δώρο που το κέρδισε ο Γιάννης Ζιώγας ήταν μια μπάλα με την υπογραφή του Κώστα Νεστορίδη ο οποίος υπέγραψε την στιγμή που έδινε την μπάλα στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Πολύ αημαντικά ήταν γα μηνύματα ζωήςπου πέρασαν κατά την διάρκεια του σύντομου χαιρετσιμού τους στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στους γονείς τους τόσο ο Λάκης Νικολάου όσο και ο Μιχάλης Παυλής και φυσικά ο Κώστας Νεστορίδης. 

Κομμάτια της πίτας μοιράστηκαν σε όλους τους παριστάμενους ενώ το παιδιά διασκέδασαν στον παιδότοπο μέχρι αργά το απόγευμα.

Στην Κεντρική ΦΩΤΟ από αριστερά προς τα δεξιά οι Πρόδρομος Τσολίδης, Κώστας Νεστορίδης, Μιχάλης Παυλής, Χρήστος Αρβανίτης, Γιώργος Νεστορίδης.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ οι νεαροί ποδοσφαιριστές του NESTORAS F.C. ακούνε με προσοχή αυτά που τους λενε οι Λάκης Νικολάου Μιχάλης Παυλής.

 

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ τα στελέχη του NESTORAS F.C. με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας και με φόντο την βασιλόπιτα.

 

 

Στην τρίτη ΦΩΤΟ ο Λάκης Νικολάου περιστοιχισμένος από τα στελέχη και τους νεαρούς παίκτες του NESTORAS F.C και στο αριστερό άκρο της φωτογραφίας ο εκ των προπονητών της ακαδημίας Βασίλης Αναστασόπουλος.

 

Στην τέταρτη ΦΩΤΟ Οι Πρόδρομος Τσολίδης, Κώστας Νεστορίδης και Γιώργος Νεστορίδης ενώ κόβουν την βασιλόπιτα.

 

 

Στην πέμπτη ΦΩΤΟ από αριστερά οι Κώστας Νεστορίδης, Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, Λάκης Νικολάου και Χρήστος Αρβανίτης.

 

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση της κοπής πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου NESTORAS F.C. στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA

 

 

 

Related posts

Άνοιξε λογαριασμό ο ΟΣΦΠ για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων

Abola Team 2

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-0

Abola Team 2

Έκλεισε Γρ. Παπαζαχαρία η Λάρισα!

Abola Team 2