free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Κωνσταντόπουλο και Κούτρη ο Ηρακλής Περιστερίου

Στην απόκτηση των δύο έμπειρων παικτών προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων. 

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρακλής Περιστε΄ριου.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονσιμένες ενέργειες προχώρηαν στην απόκτηση δύο ιδιαίτερα ποιοτικών και έμπειρων παικτών, οι οποίοι προβλέπεται να ενισχύσουν αποφασιστικά την ομάδα στην προσπάθεια, που θα καταβάλλουν για μία αξιοπρόσεκτη πορεία στην συνέχεια του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.,

Συγκεκριμένα, με την φανέλα του Ηρακλή Περιστερίου θα φιγουράρουν ο 31χρονος χαφ Νίκος Κωνσταντόπουλος . Ο έμπειρος μέσος, που αποκτήθηκε από την συμπολίτισσα Θύελλα, είχε αγωνιστέι καις το παρελθόν στον Ηρακλή Περιστερίου και αναμένεται να  αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό ηγέτη Πασχάλη Χλοψιούδη.

Όσον αφορά το έτερο απόκτημα, αυτός είναι ο 29χρονος αμυντικός Κώστα ς Κούτρης και προέρχεται από τη συμπολίτισσα Άμιλλα.

 

Χλοψιούδης: «Με πάθος και ενέργεια»

Ένα νέο ξεκίνημα αναζητεί ο σύλλογος αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΑΟ Κωφών, Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πασχάλη Χλοψιούδη:

«Μας πόνεσε πολύ η ήττα από τον Νεοεπντελικό και κυρίως το γεογνός ότι η απόδοσή μας δεν ήταν η αναμενόμενη. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στη καθορισιτκή συνέχεια που μας περιμένει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΑΟ Κωφών, όπου θα επιδιώξουμε να επανέλθουμε στα στνάταρ προηγούμενων εμφανίσεων., Με την απαραίτητη ενέργεια, το πάθος, αλλά και την δίψα για διάκριση,έχουμε τα φόντα να πετύχουμε μία αξιόλογη ποτεία στην συνέχεια. Οφείλουμε να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά»

 

 

Related posts

ΠΟΨ-Απόλλων Περιστερίου 2-0

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τι έγινε στις τρεις κατηγορίες της Αθήνας

Abola Team

Μανωλάς: «Να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Kώστας Παλαιολόγος