free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψάχνουν «επανεκκίνηση» στην «πρώτη» Αρζένη!

Την άμεση επιστροφή τους σις επιτυχίες αναζητούν τα Πετράλωνα στο ντεμπούτο του Κώστα Αρζένη κόντρα στον ισχυρό Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

 

Τη δική τους επανεκκίνηση και την δυναμική τους επιστροφή στις νίκες αναζητούν τα Πετράλωνα απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολη.

 Οι «κυανέρυρθοι», οι οποίοι προέρχονται απο τις δύο αλλεπάλληλες ήττες από Πεύκη (0-1) και Χολαργό (3-0), που σηματοδότησαν μια σειρά ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνική ηγεσία του σωματείου και την έλευση του Κώστα Αρζένη στην τεχνική ηγεσία αντί του Βαγγέλη Ιντζέκαρου, αναζητούν ΄ένα νέο ξεκίνημα κοντρα στην πολύ φιλόδοξη και ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα του Ανδρέα Μηλιά.  

 

Ελεύθερος ο Αποστόλου

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τα Πετράλωνα ο Αποστόλης Αποστόλου. 

Ο 19χρονος μέσος, ο οποίος προέρχεται από μία ιδιαίτερα παραγωγική και «γεμάτη» από πλευράς συμμετοχών με την φανέλα των νεοφώτιστων, έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους» και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας ποδοσφαιρικής στέγης

Ο νεαρός πολυσύνθετος χαφ έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα από τις Ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών κι έχει να επιδείξει επίσης αξιόλογη θητεία και στην Κορωνίδα,

 

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΡΟΥΦ 0-3 : Τα στιγμιότυπα

Abola Newsroom

Τέλος ο Ηλίας Ζουμπουνάλης από την Διάνα Ηλιούπολης