free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος-ΑΕΛ 1-0

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 1-0 της Λάρισας.

Με γκολ του Ντάουντα στο 61′ ο Ατρόμητος ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Λάρισας, την οποία νίκησε 1-0 στο γήπεδο Περιστερίου, για την 19η αγωνιστική της Super League.

 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να «τρώνε» τον χρόνο στο κέντρο του γηπέδου και κάθε φορά που πλησίαζαν στην αντίπαλη εστία, να δείχνουν ακίνδυνες ως προς την τελική προσπάθεια. Ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα έγινε λίγο μετά το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, όταν στο 53′ ο νεοεισελθών Μπρούνο αστόχησε από πολύ κοντά, στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία.

 

Οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ. Στο 61′ και από συνδυασμό των Μπρούνο και Ντιγκινί, ο Ντάουντα έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού το υπόλοιπο μισάωρο καταναλώθηκε σε εκατέρωθεν λάθη και σε κάποια μακρινά σουτ, που δεν είχαν τύχη. Έτσι ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης (88′ Καρασαλίδης), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς (73′ Μάντσον), Κιβρακίδης (46′ Μπρούνο).

 

ΛΑΡΙΣΑ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέτζας (20′ Κριζμάν, 65′ Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75′ Περόνε), Μασούρας.

Related posts

Με Λάκη Νικολάου και Μιχάλη Παυλή η κοπή της πίτας (27/1) της Ακαδημίας ποδοσφαίρου NESTORAS F.C.

Abola Team 3

Ο Αθηναϊκός πήρε τον Μιχαήλ

Abola Team

ΒΟΜΒΑ στον Παναθηναϊκό: Τιμωρήθηκε με αφαίρεση 9 βαθμών – Πιο κοντά από ποτέ ο υποβιβασμός!

Abola Team 2