free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβαλε «φρένο» στον Ολυμπιακό ο Αστέρας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να υποχωρούν στη δεύτερη θέση.

 

 

 

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», που βρήκε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό να μένουν στο 1-1.

Αποτέλεσμα, το οποίο είχ συνέπειες για τους φιλοξενούμενους, αφού είδαν το νικηφόρο σερί ν διακόπτεται επειτα από εννιά επιτυχίες , αλλά και να γρεμίζονται από την κορυφή της βαθμολογίας της Super League Εκεί, όπου πλέον βρίσκεται  ΠΑΟΚ με 43 πόντους, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 42.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση κι αφού στο 13’ η κεφαλιά του Μανιά έφυγε ελάχιστα άουτ, πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 21’ με κεφαλια΄του Ιγκλέσιας

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και στο 38’ ισοφάρισε το ματς με πέναλτι του Ανσαριφάρντ (39’), το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο ίδιος παίκτης από τον Τριανταφυλλόπουλο. «Φωνάζουν» οι γηπεδούχοι για κόκκινη στον Φιγκέιρας (44’) αλλά και για πέναλτι του Σισέ στον Μανιά (75’).

 Ο Ολυμπιακός έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος , αρχικά στο 72’ το σουτ του Ζιλέ βρήκε σε ετοιμότητα τον Αθανασιάδη, ενώ στοι 80’ το σου του Κούτρη από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια

  

Με διάταξη 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Σάββας Παντελίδης. Ο Αθανασιάδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Κώτσιρα, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλο και Γιαννούλη στην τετράδα της άμυνας. Ιγκλέσιας και Μουνάφο τα δύο χαφ, με τους Τσιλιανίδη, Τόνσο και Κυριακόπουλο να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μανιά.

 

Στην αντίπερα όχθη, ο Όσκαρ Γκαρθία παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-4-1-1. Ο Προτό στην υπεράσπιση της εστίας, με τους Φιγκέιρας, Ένχελς, Σισέ, Κούτρη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ρομαό και Ζιλέ στον άξονα, με τους Πάρντο, Μάριν να είναι στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Μιραλάς είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (74′ Ντουντού), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (64′ Ισνάλντο), Τόνσο, Μανιάς (84′ Καλτσάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Οσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Ενγκελς, Σισέ (85′ Τζούρτζεβιτς), Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Πάρντο (70′ Οτζίτζα), Μάριν (46′ Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ

 

 

Related posts

Οριστικό τέλος για τον Ηρακλή, αποσύρθηκε από τη Football League!

Abola Team 2

Ντεκλέρ: «Πουλάει τις μετοχές ο Παϊροζ, σε καλό δρόμο με Παναθηναϊκό»

Abola Team 2

Football League: Δύσκολα η Καλλιθέα επί του Αιγάλεω – «Γεμάτο» ματς στον Ασπρόπυργο

Γιώργος Ανανίδας