free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Μελίσσια-Ποσειδώνας Γλυφάδας: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς για την υπόθεση της παραμονής τα Μελίσσια που έπαιζαν στην έδρα τους και ο Ποσειδώνας Γλυφάδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Προηγήθηκαν στο σκορ τα Μελίσσια στο 43′ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Καλημέρη. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε στο 48′ ο Μαυρίδης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Δύο εκπληκτικές αποκρούσεις πραγματοποίησε και πάλι ο ανερχόμενος γκολκίπερ του Ποσειδώνα Γλυφάδας Βασίλης Ψωμάρας. Την πρώτη φορά σε σουτ του Γαλανόπουλου όπου με εκτίναξη και γροθιές απέκρουσε ο γκολκίπερ Βασίλης Ψωμάρας ενώ στο 16′ σε κεφαλιά του Σακελλαρίου απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά ο γκολκίπε Βασίλης Ψωμάρας ενώ το ίδιο έκανε και σε σουτ στο 17′ του Καραπαναγιώτη.

Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 65′. Σε σουτ του Δ. Φακής η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Υπήρχαν και άλλες καλές φάσεις στο παιχνίδι.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Σύψας, Γκικόπουλος, Ίσσα.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Φ. Παπάζογλου, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντεντόπουλος, Στέλλας, Δ. Φακής, Α. Παπάζογλου(85′ Γούλας), Τσουκαλάς, Τσουκαλάς, Σακελλαρίου, Καλημέρης(62′ Σταύρακας), Καραπαναγιώτης(53′ Περισοράτης, 90′ Τσιμπρικίδης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης): Β. Ψωμάρας, Γαλανόπουλος, Μυριανθόπουλος, Ψωμάς, Κουνάδης, Παπαδόπουλος(64′ Μίτρε), Σκέμπι(83′ Μπρούμας), Σουλιμιώτης, Μαυρίδης, Σπυρόπουλος(90′ Κ. Ψωμάρας), Καλαντζής(46′ Πασχαλούδης).

Related posts

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Ιεράπολης

Abola Newsroom

«Επένδυση» με Δημήτρη Γιαννόπουλο η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Δεύτερη θέση οι Παμπαίδες της Αθηναϊδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ

Abola Team 3