free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με Γουβαλάρη, οι Άγιοι Ανάργυροι 1-0 το Ηράκλειο και διατηρήθηκαν στην κορυφή

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τους Αγίους Αναργύρους όπου έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικού Ηρακλείου με 1-0. Σκόρερ ο Γουβαλάρης. Με αυτό τον τρόπο οι Άγιοι διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν από την αρχή καλό ποδόσφαιρο και έτσι έγινε. Στο 3′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Καφεντζής σέντραρε ιδανικά στον Κραψίτη ο οποίος έστειλε από θέση βολής την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 8′ οι γηπεδούχοι ανταπέδωσαν τις ευκαιρίες με τον Κετσετζόγλου να κάνει παράλληλο γύρισμα και τον Φερεντίνο να διώχνει σε κόρνερ, ακριβώς δίπλα από το δοκάρι, παραλίγο να έμπαινε αυτογκόλ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κρητικός ύστερα από σέντρα του Γκεμίση έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 10′ τεράστια ευκαιρία με τον Κραψίτη για το Ηράκλειο μετά από μπέρδεμα των αμυντικών, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε όμως ο Κρητικός έσωσε πάνω στην γραμμή, ένα σχεδόν βέβαιο γκολ. Στο 25′ έχουμε το γκολ των γηπεδούχων με τον Γουβαλάρη, να εκμεταλλεύεται τις κόντρες ύστερα από φάουλ και να σουτάρει δυνατά, με τον Γκλώτσο ανήμπορο να αντιδράσει, το 1-0 ήταν γεγονός για το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού. Έπειτα οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι ωστόσο δεν υπήρξαν σημαντικές φάσεις.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν μπορούσαν στην τελική προσπάθεια να απειλήσουν. Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού έβγαινε στις αντεπιθέσεις όμως ήταν εξίσου αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Στο φινάλε οι Άγιοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες να κλειδώσουν την νίκη. Με πιο σημαντική αυτή, στο 90′ όταν ο Κετσετζόγλου βρέθηκε απέναντι από τον Γκλώτσο, με τον τελευταίο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις ο Σταυρόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με τον Σπυριδάκη. Τέλος, το σκορ δεν άλλαξε και οι Άγιοι Ανάργυροι συνέχισαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Διαιτητικό τρίο Κ. Αντωνίου, Νιδριώτης, Ζήρδας.

Άγιοι Ανάργυροι : Χανιώτης, Κολιάκος, Μαντίκος (57′ Οικονόμου), Γουβαλάρης, Κρητικός, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης, Κετσετζόγλου (80′ Κουτρούλης), Μαρίνου (87′ Παραράς), Αλημπάς (90′ Κωτσοβός).

Ηράκλειο : Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Τσιρκινίδης, Κραψίτης (73′ Δήμας, 89΄Λύκος), Χρήστου, Σπυριδάκης, Καφεντζής, Αντωνόπουλος

Related posts

Δημήτρης Χαϊδάς (Ήφαιστος Περιστερίου): “Στόχος της ομάδας είναι η σωτηρία κι ό,τι καλύτερο βγει στην πορεία”

Τάσος Ζαφειρίου

Παραμένει πρώτη η Κηφισιά!

abola10

«Επένδυση» με Γιώργο Φωτιάδη το Παλαιό Φάληρο

Kώστας Παλαιολόγος