free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη ψυχής για τον Ήφαιστο!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Ήφαιστος χάρη στο 2-0 επί της Χαραυγής.

 

 

 

Ο Ήφαιστος ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι με την Χαραυγή, την οποία υπέταξε με 2-0 στο «Στ, Μελισσουργός». 

Οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν ανώτεροι στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα φτάνοντας δίκαια στη νίκη.Ο Ήφαιστος έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 16’ με τον Μαναριώτη να αστοχεί από εξαιρετική θέση. Στο 26’ ήταν η σειρά της Χαραυγής να απειλήσει, όμως το γυριστό σουτ του Φασιλή βρήκε σε ετοιμότητα τον Φραντζεσκάκη.

 

Στο 38’ ο Μαναριώτης έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ που έκανε,το οποίο κόντραρε, βρήκε σε ετοιμότητα τον Ζήνωνο. 

Ο Ήφαιστος απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 58’΄όταν αποβλήθηκε ο Θεοδωρίδης για εξύβριση. Η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 77’. Έπειτα από κλέψιμο του Παπαδάτου και στρώσιμο στον Σκόνδρα, ο τελευταίος έκανε την σέντρα «συστημένη» για το κεφάλι του Κρίστο, που με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-0. 

Μάλιστα, από το 82΄η Χαραυγή υποχρεώθηκε σε συνεχίσει το παιχνίδι με εννιά,  λόγω αποβολής του Αγγελόπουλου σε προσπάθειά του ανα ανακόψει τον Σκόνδρα.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 94’ όταν ο Μαναριώτης βγήκε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τσεσμέλογλου, που με ψύχραιμο πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα του Ηφαίστου. 

Διαιτήτυεσε ο Ντπουμιτρέσκου. 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Φραντζεσκάκης, Παπαδάτος (85’ Τσεσμέλογλου), Κεσανίδης, Ζούπα, Ψυλλάκης, Σκόνδρας, Τζιώτης, Πήττας, Μαναριώτης, Κρίστο (93’ Σουνόγλου), Αντωνίου (89’ Πάχος).

 

ΧΑΡΑΥΓΗ:  Ζήνωνος, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος  Μύρκος, Μιφτάρι (80’ Παπανικολάου), , Μιχαλάς (84’ Δοξακόπουλος), Φασιλής (65’ Κούχρας), Θεοδωρίδης, Γρούνης, Ηλιόπουλος, Πέκοφ.

 

 

Related posts

Μαναριώτης: «Δείξαμε χαρακτήρα!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Χ» αμογέλασε στο τέλος η Χαλκηδόνα , 3-2 τον Ήφαιστο

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Με σοβαρότητα για την πρόκριση»

Kώστας Παλαιολόγος