free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νίκος και Παναγιώτης Δαχτυλίδης ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα στην κοπή της πίτας των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ της Ένωσης Αναργύρων-Παρόντες ο πρόεδρος της Ένωσης Αγ. Αναργύρων Βασίλης Λινάρης και ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Δύο παλιοί παράγοντες του συλλόγου που πρόσφεραν πολλά στην ποδοσφαιρική ομάδα ο Νίκος Δαχτυλίδης και ο Παναγιώτης Δαχτυλίδης βραβεύτηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του Γ. Σ. Αγ. Αναργύρων.

Στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε πολύς κόσμος και πολλοί νεαροί αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του συλλόγου με τους γονείς τους και την οποία παρουσίασε ο Νέστορας Τσίτσικας, έγινε το πρωί της Κυριακής (28/1) στο Κλειστό Αγ. Αναργύρων.

Βραβεύτηκαν επίσης ο γιατρός Γιώργος Σαφός, ο Δημήτρης Ρομποτής για την προσφορά του στο μπάσκετ, ο διεθνής βολεϊμπολίστας Παναγιωτης Ρουμελιώτης για την προσφορά του στον σύλλογο και το STAR VOLLEY ACADEMY.

Εκεί ήταν φυσικά ο γνωστός παράγοντας της Ένωσης Αγ. Αναργύρων Βασίλης Δαχτυλίδης και οι δύο γιοί του Νίκος και Κωνσταντίνος Δαχτυλίδης, ο Νίκος Ρομποτής και ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Απόστολος Καπετάνιος, από το τμήμα μπάσκετ οι Μάρκος Λαγός και Χαράλαμπος Μουρίτος, και ο υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ένωσης Αγ. Αναργύρων Μιχάλης Λαγός.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης Αγ. Αναργύρων αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος ενώ εξήρε την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για τα έργα στα αθλητικά δρώμενα που έχει προσφέρει ενώ φυσικά έκανε και βραβεύσεις. Βραβεύσεις έκανε και ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης που αναφέρρθηκε και στην υλοποίηση πολλών αθλητικών έργων αλλα και στα έργα που συνεχίζονται αλλά και αντιδήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής όπως ο ιδιαίτερα δραστήριος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Μαλτέζος.

Κομμάτια πίτας δόθηκαν για όλα ανεξαιρέτως τα τμήματα του συλλόγου ενώ παρέστη και ο γνωστός γιατρός Αντώνης Λεμονής.

Την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου την εκπροσώπησαν μαζί με τον Βασίλη Λινάρη, ο τεχνικός της Ισίδωρος Σταυριανός, ο γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Κοντογουλίδης, ο Στράτος Σαρχόσογλου και αρκετοί ποδοσφαιριστές όπως οι Κώστας Παραράς και Χάρης Στραβοκέφαλος. Στην εκδήλωση παρέστησαν και εκπρόσωποι των γειτονικών σωματείων του Ολυμπιακού Λιοσίων, της ΑΕ Ιλίου, του Καματερού και του ΑΟ Ιλίου.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ είναι η στιγμή που ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων Νίκος Σαράντης έχει απονείμει την πλακέτα στον Νίκο Δαχτυλίδη δεξιά.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ η πανέμορφη πίτα του ΓΣ Αγ. Αναργύρων

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ οι παριστάμενοι στην εκδήλωση από δεξιά προς τα αριστερά ο γιατρός Αντώνης Λεμονής,, ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης, οι τα τιμώμενα πρόσωπα Παναγιώτης και Νίκος Δαχτυλίδης παλιοί παράγοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας με μεγάλη προσφορά, ο γιατρός Γιώργος Σαφός που βραβεύτηκε και στο άκρο αριστερά ο πρόεδρος της Ένωσης Αγ. Αναργύρων Βασίλης Λινάρης.

Στην τρίτη ΦΩΤΟ στο αριστερ’ο άκρο ο πρόεδρος της Ένωσης Αγ. Αναργύρων Βασίλης Λινάρης έχοντας δίπλα του τον γιατρό Γιώργο Σαφό ενώ στην πίσω σειρά διακρίνεται ο νεότερος Νίκος Δαχτυλίδης δίπλα στον Βασίλη Δαχτυλίδη.

Στην τέταρτη ΦΩΤΟ ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης την στιγμή που κόβει την πίτα.

Στην πέμπτη ΦΩΤΟ η στιγμή της βράβευσης του Παναγιώτη Δαχτυλίδη δεξιά.

 

Στην έκτη ΦΩΤΟ τα δύο από τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης οι παλιοί παράγοντες των Αγ. Αναργύρων Νίκος Δαχτυλίδης αριστερά και Παναγιώτης Δαχτυλίδης δεξιά.

 

Στην έβδομη ΦΩΤΟ είναι η στιγμή που ο πρόεδρος της Ένωσης Αγ. Αναργύρων Βασίλης Λινάρης έχει απονείμει πλακέτα στον γιατρό Γιώργο Σαφό και απευθύνει χαιρετισμό σε όλους όσους παρέστησαν στην εκδήλωση.

Στην όγδοη ΦΩΤΟ είναι η στιγμή που κάνει βράβευση ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού Γιάννης Μαλτέζος.

Στην ένατη ΦΩΤΟ ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης βραβεύει για το βόλεϊ του συλλόγου Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

 

Στην δέκατη ΦΩΤΟ ο άσος των Αγ. Αναργύρων Κ. Παραράς παραλαμβάνει την πίτα για τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου της Ένωσης Αγ. Αναργύρων.

Ολόκληρη την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αποχώρηση Γιαννόπουλου από την τεχνική ηγεσία της Αγίας Ελεούσας!

abola10

Αναβάλλεται το Χαϊδάρι-Ηλιούπολη!

abola10

Στο 92΄ισοφάρισε ο Πλάτωνας (1-1)

Abola Team